skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Phil Wilde feat. Anita – Take Me To Your Rhythm

O Phil Wilde και η Anita Doth των 2Unlimited, σε μία ολοκαίνουρια συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“Take Me To Your Rhythm”

Καλλιτέχνης: Phil Wilde feat. Anita

Μουσική / Στίχοι: Phil Wilde

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Phil Wilde έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη μουσική, επιτυγχάνοντας παγκόσμια επιτυχία ως DJ, τραγουδοποιός & παραγωγός κυρίως κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αλλά ο Phil δεν κοιτάζει πίσω. Η μόδα των περιστρεφόμενων δίσκων έχει επιστρέψει, και μαζί της το πάθος του για γραφή και παραγωγή.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Phil ήταν ένας επιτυχημένος DJ. Απολαμβάνοντας τη “βόλτα” αλλά ψάχνοντας ταυτόχρονα για περισσότερες συγκινήσεις, ήθελε να κάνει τα δικά του τραγούδια και να είναι πιο δημιουργικός στη μουσική. Πριν συνειδητοποιήσει ότι τα τραγούδια του γίνονταν μονομιάς τεράστιες επιτυχίες, εκ των οποίων η μία ήρθε  το 1991 με το “Get Ready For This” των 2Unlimited, που έγινε “ο” αμερικανικός ύμνος του NBA και λίγο αργότερα με το πασίγνωστο “No Limit” που έφτασε στο Νο.1 σε περισσότερες από 40 χώρες! Οι 2Unlimited μέχρι το 1996 με πωλήσεις πάνω από 16 εκατομμύρια, εδραίωσαν τη θέση τους στην μουσική ιστορία ως ένα από τα κορυφαία duo-bands της δεκαετίας του ’90.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, γνώρισε και την Anita Doth, το “θηλυκό-μισό” του σχήματος, με την οποία μπήκε ξανά στο studio για τη δημιουργία νέας μουσικής. Αποτέλεσμα το άκρως χορευτικό hit “Take Me To Your Rhythm” που μόλις κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single και αναμένεται να “ξυπνήσει” αναμνήσεις από την εποχή που οι 2Unlimited, μεσουρανούσαν!

Phil Wilde feat. Anita - Take Me To Your Rhythm

Back To Top