skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | P!nk feat. Eminem – Revenge

Ανήμερα της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου album της, η P!nk μας συστήνει τη νέα της συνεργασία με τον Eminem!

Τίτλος τραγουδιού: “Revenge”

Καλλιτέχνης: P!nk feat. Eminem

Μουσική / Στίχοι:  Alecia Moore, Marshall Mathers, Max Martin, Shellback

Από το album: “Beautiful Trauma”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Πρόκειται για δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, των οποίων η επιτυχία είναι συνήθως δεδομένη. Για την P!nk γνωρίζουμε από καιρό πως στις 13 Οκτωβρίου κυκλοφορεί ο ολοκαίνουριος δίσκος της “Beautiful Trauma” και να λοιπόν που ήρθε ανάμεσά μας και μαζί του έφερε τον Eminem. Τα τελευταία χρόνια, ο Αμερικανός, άκρως επιτυχημένος και ταλαντούχος rapper έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από το μουσικό προσκήνιο, κάτι το οποίο θλίβει κοινό και κριτές. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά χρονολογείται πίσω στο 2013, όταν κυκλοφόρησε το πολυ-πλατινένιο και όγδοο σε σειρά studio album του, “The Marshall Mathers LP 2”.

Έκτοτε, ο Eminem ως rapper εμφανίστηκε στο επίσημο soundtrack της ταινίας “Southpaw”, με τα singles “Phenomenal” και “Kings Never Die”, το δεύτερο σε συνεργασία με την Gwen Stefani, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η συνεργασία του με την τραγουδίστρια της pop σκηνής, Skylar Grey, για το τραγούδι της “Kill For You”.

Αυτή τη φορά, o Eminem παίρνει εκδίκηση μαζί με την P!nk, μέσα από το single της “Revenge”. Σε παραγωγή των Max Martin και Shellback, οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν μουσικά, με σκοπό να εκδικηθούν τους πρώην τους, έπειτα από την ερωτητική τους εξαπάτηση. Η P!nk εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη και την εκτίμησή της προς το πρόσωπο του Eminem, λέγοντας σε σχετικές της δηλώσεις: “Τον αγαπάω. Πάντοτε τον αγαπούσα. Πιστεύω πως είναι διάνυα στην συγγραφή στίχων!”

P!nk feat. Eminem - Revenge

Back To Top