skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Quavo & Nicki Minaj – She For Keeps

Η πολυ-αναμενόμενη συνεργασία της Nicki Minaj με τον Quavo είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού«She For Keeps»

Καλλιτέχνης: Quavo & Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Murda Beatz, Nicki Minaj, Quavo

Από το album: «Quality Control: Control The Streets Volume 1»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ύστερα από μερικές μέρες από την ανακοίνωση του νέου δίσκου, η Quality Control, η δισκογραφική εταιρεία με βάση της την Ατλάντα, αποφάσισε σήμερα να προχωρήσει με τη κυκλοφορία του πολυ-αναμενόμενου compilation album «Quality Control: Control The Streets Volume 1». Πρόκειται για έναν δίσκο που περιλαμβάνει 30 νέα τραγούδια, αλλά και πολλά ονόματα της μουσικής δισκογραφίας, μεταξύ των οποίων οι: Migos, Gucci Mane, Lil Yachty, Young Thug, Cardi B, Kodak Black, Nicki Minaj, και πολλοί ακόμα.

Το «She For Keeps» πρόκειται για ένα νέο R&B τραγούδι του Quavo σε συνεργασία με την Nicki Minaj, που θα βρίσκεται μεταξύ των νέων τραγουδιών του δίσκου αυτού και μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για μια δυναμική συνεργασία που έρχεται να προστεθεί στο κοινό ρεπερτόριο των καλλιτεχνών, μιας και λίγες μέρες πριν συνεργάστηκαν ξανά στην οπτικοποίηση του single «Motorsport», μαζί με την hip-hop καλλιτέχνιδα Cardi B.

Στο νέο αυτό τραγούδι, ο Quavo υιοθετεί ένα μελωδικό R&B – pop μουσικό στυλ επαινώντας τη συνεργάτιδά του, ψάχνοντας ταυτόχρονα επιβεβαίωση πως η γυναίκα που θα τον ερωτευτεί θα αξίζει να είναι δίπλα του. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβαν οι Murda Beatz και Frank Dukes και αποτελεί το 20ο τραγούδι κατά σειρά στο album «Quality Control: Control The Streets Volume 1».

Quavo & Nicki Minaj - She For Keeps

Back To Top