skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rapsody feat. Busta Rhymes – You Should Know

H Rapsody παρουσιάζει το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με τον Busta Rhymes.

Τίτλος τραγουδιού«You Should Know »

Καλλιτέχνης: Rapsody feat. Busta Rhyme

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: «Laila’s Wisdom»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η γνωστή rapper Marlanna Evans, ή αλλιώς Rapsody, ετοιμάζει ένα ολοκαίνουριο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτέμβρη υπό τον τίτλο «Laila’s Wisdom». Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να μας δώσει μια πρώτη γεύση του νέου της δίσκου μέσα από το ολοκαίνουριο «You Should Know», το lead single του δίσκου, που αποτελεί μια συνεργασία με τον Αμερικανό rapper τραγουδιστή, ηθοποιό και μουσικό παραγωγό Busta Rhymes.

Η Rapsody ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα μέσα από το hip-hop group, Kooley High, αν και λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το 2008 αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα υπογράφοντας με τη δισκογραφική It’s A Wonderful World Music Group του 9th Wonder. Η πρώτη μεγάλη της επιτυχία οφείλεται στη κυκλοφορία του mixtape «Return of the B-Girl» το 2010, που αποτελεί μια συνεργασία με τον θρυλικό hip-hop παραγωγό, DJ Premier, ενώ περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως τους Mac Miller και Big Daddy Kane.

Η Rapsody έχει κυκλοφορήσει συνολικά πέντε mixtapes, ενώ το 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο ολοκληρωμένο studio album της «The Idea of Beautiful», ακολούθησε το «Beauty and the Beast» το 2014 και τέλος αναμένεται να ακολουθήσει το πολυ-αναμενόμενο album της «Laila’s Wisdom» τον επερχόμενο Σεπτέμβρη. Όσο για το νέο της δίσκο, αυτός αποτελεί το νέο της ξεκίνημα υπό την δισκογραφική της οικογένεια, Roc Nation του Jay-Z, με την οποία υπέγραψε στις 16 Ιουλίου 2016.

Ήδη έχει αποκαλύψει και το artwork του album, στο οποίο συμμετέχει ένα μικρό κορίτσι, τοποθετημένο μπροστά από ένα στεφάνι φτιαγμένο από λουλούδια και κοσμήματα.

Rapsody feat. Busta Rhymes - You Should Know

Back To Top