skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sakis Rouvas feat. Xenia Ghali – Colours (Official Colour Day Festival 2018 Anthem)

Οι Σάκης Ρουβάς και η Xenia Ghali παρουσιάζουν το “Colours”, το φετινό anthem του Colour Day Festival!

Τίτλος τραγουδιού“Colours (Official Colour Day Festival 2018 Anthem)”

Καλλιτέχνης: Sakis Rouvas feat. Xenia Ghali

Μουσική/Στίχοι: Xenia Ghali, Tyler James Bellinger

Εταιρεία: Minos-EMI SA

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

To “Colour Day Festival” ετοιμάζεται να φορέσει τα… “πολύχρωμά” του για άλλη μια φορά και να υποδεχτεί όλους εσάς που σας αρέσει να παρτάρετε δίχως αύριο. Για το λόγο αυτό η φετινή διοργάνωση έχει επιστρατεύσει τους καλύτερους και έχει σχηματίσει ήδη ένα πλούσιο line-up που θα αποτελείται από ονόματα όπως: Τάμτα, Ian Stratis, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Courtney Parker, Άρης Μακρής, Elvana Gjata, Isac Elliot, Iratus, Duo Violins, REC, Vegas, Otherview, The Players, THE MODE, RunninSquad, Iss James, Booty Panda, Dino MFU, Michael Tsaousopoulos, Nikko Sunset, Dim Chord, Maria Antona, Bobito, Jesse Onix και πολλούς άλλους.

H μεγάλη έκπληξη ήρθε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά, ο οποίος μάλιστα ερμηνεύει και το επίσημο anthem του φεστιβάλ που φέρει τον τίτλο “Colours” (τι άλλο;). Το τραγούδι είναι μια συνεργασία με την διεθνούς φήμης DJ, Xenia Ghali η οποία υπογράφει επίσης τους στίχους και τη μουσική του μαζί με τον Tyler James Bellinger.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το Σάββατο 30 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ και το σίγουρο είναι πως ο ουρανός θα γεμίσει για άλλη μια φορά χρώματα και μουσικές!

Sakis Rouvas feat. Xenia Ghali - Colours (Official Colour Day Festival 2018 Anthem)

Back To Top