skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sean Paul feat. Mavado – I’m Sanctify

Ο Sean Paul συνεργάζεται με τον Mavado για το “I’m Sanctify”!

Τίτλος τραγουδιού“I’m Sanctify”

Καλλιτέχνης: Sean Paul feat. Mavado

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 7 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Dancehall ηχοχρώματα, αλλά και latin στοιχεία συνθέτουν την ολοκαίνουρια δημιουργία των Sean Paul και του Mavado, “I’m Sanctify”. Το εν λόγω digital single που κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ήρθε ως follow-up του “She Call Me”, αλλά και του προηγούμενου “Body”, στο τελευταίο από τα οποία ο Sean Paul συνεργάστηκε με τους πλέον καταξιωμένους στο μουσικό στερέωμα Migos.

Ο Sean Paul μπορεί να ήταν ιδιαίτερα ενεργός στο δισκογραφικό προσκήνιο από το 2000, εδώ όμως και τέσσερα χρόνια απέχει όσον αφορά κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Το ένα single διαδέχεται το άλλο και ο Τζαμαϊκανός rapper διατηρεί σταθερό το πιστό κοινό του. Στις 18 Νοεμβρίου του 2016, ο Sean Paul κυκλοφόρησε το lead single του επερχόμενου, άτιτλου ακόμα, έβδομου σε σειρά studio album του. Ο λόγος γίνεται για το “No Lie”, ένα τραγούδι για τις ανάγκες του οποίου συνεργάστηκε με την νεαρή Dua Lipa. Η σύμπραξή τους ανέβασε τους καλλιτέχνες σε υψηλή κατάταξη στα single charts, ενώ μέσα σε ένα ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα το τραγούδι αναδείχθηκε ‘πλατινένιο’.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Sean Paul όπως ανέφερε σε σχετικές του με τον δίσκο δηλώσεις, σε αυτόν πρόκειται να ακούσουμε και την φωνή της Shakira. Προς το παρόν στις άμεσες βλέψεις του είναι να μπορέσει να συνδυάσει καλά πολλά μουσικά είδη και μέχρι στιγμής αυτό πετυχαίνει.

Sean Paul feat. Mavado - I'm Sanctify

Back To Top