skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Seeb & Skip Marley – Cruel World

Μία νέα συνεργασία ήρθε από τους Seeb και τον Skip Marley!

Τίτλος τραγουδιού: “Cruel World”

Καλλιτέχνης: Seeb & Skip Marley

Μουσική / Στίχοι: Joakim Haukaas, Albin Nedler, Kristoffer Fogelmark, Seeb, Skip Marley

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

To νορβηγικό electro-trio των Seeb το γνωρίσαμε για πρώτη φορά μετά από το εντυπωσιακό και βραβευμένο remix της επιτυχίας “I Took a Pill in Ibiza” του Mike Posner. Ακολούθησαν ανεξάρτητα singles-συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Jacob Banks, Neev, R.City, Greg Holden αλλά και με τους OneRepublic στο πρόσφατο “Rich Love”. Στη λίστα αυτή προστίθεται τώρα και το όνομα του ανερχόμενου Τζαμαϊκανού τραγουδιστή Skip Marley.

Αν και το επίθετο του μαρτυρά την βαριά μουσική του “κληρονομιά”, ο Skip (εγγονός του μεγάλου Bob Marley), κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της υφηλίου επάνω του μετά από τη συμμετοχή του στο τραγούδι “Chained To The Rhythm” της Katy Perry, αλλά και με τις solo επιτυχίες του, “Lions”, “Calm Down” και “Refugee”.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης ενός πιθανού πρώτου album, η ομάδα των Simen Eriksrud, Espen Berg και Nick Strand, αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα τους συνεργασία με την οποία κατευνάζει έστω και μερικώς την ανυπομονησία των fans. Υπό τον τίτλο “Cruel World”, το τραγούδι με τους στίχους του θέτει την παγκόσμια αγάπη στη σκληρότητα της σημερινής κοινωνίας. Με έναν συνδυασμό electro και reggae στοιχείων, είναι δύσκολο να αντισταθείς στο ρυθμό αλλά και στις λέξεις που μπορούν να αγγίξουν κατευθείαν στην καρδιά …

Seeb & Skip Marley - Cruel World

Back To Top