skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Silk City feat. GoldLink & Desiigner – Loud

Το δυναμικό duo Silk City παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι συνδυάζοντας τη house με τη σύγχρονη pop μουσική και τη hip-hop!

Τίτλος τραγουδιού«Loud»

Καλλιτέχνης: Silk City feat. GoldLink & Desiigner

Μουσική / Στίχοι: Picard Brothers, Mark Ronson, Diplo, Desiigner, GoldLink

Εταιρεία: SME/Columbia

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 2 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Diplo μαζί με τον Mark Ronson μόλις κυκλοφόρησαν το «Loud», το οποίο και αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τραγούδι που μας παρουσιάζουν από το κοινό τους project υπό το όνομα Silk City που φαίνεται αποφέρει καρπούς, παρουσιάζοντας τη μια επιτυχία πίσω από την άλλη.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι σε συνεργασία με τους rappers GoldLink και Desiigner, που έρχονται να ολοκληρώσουν αρμονικά τη δημιουργία του τραγουδιού, προσθέτοντας αυτό το ‘κάτι’ παραπάνω και το απογειώνουν. Ο Diplo σε δηλώσεις του στον Zane Lowe είπε πως το «Loud» ξεκίνησε ως ένα ‘hip hop beat’ στο οποίο είχαν προσθέσει τα φωνητικά του Desiigner περίπου πριν έναν χρόνο, πριν ακόμα δουλέψουν το εν λόγω τραγούδι με τον Ronson, ενώ ως τελική πινελιά αποφάσισαν μαζί να προσθέσουν στο δυναμικό τους group και τον GoldLink.

«Αποτελεί βασικά τη πρώτη ιδέα που είχαμε παρέα. Ο Mark ενθουσιάστηκε με την ιδέα να δημιουργήσουμε μια μίξη house μουσικής με τη hip hop» δήλωσε ο Diplo.

Το «Loud» λοιπόν που μόλις κυκλοφόρησε ακολουθεί τα singles «Only Can Get Better» και «Feel About You», ενώ οι Silk City έχουν ήδη κυκλοφορήσει teasers από το επερχόμενο τραγούδι που θα μας παρουσιάσουν σύντομα, υπό τον τίτλο «Electricity» με τη συμμετοχή της Dua Lipa.

Silk City feat. GoldLink & Desiigner - Loud

Back To Top