skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sting & Shaggy – Waiting For The Break of Day

Ο Sting και ο Shaggy κυκλοφορούν άλλο ένα τραγούδι από το αναμενόμενο κοινό τους album!

Τίτλος τραγουδιού“Waiting For The Break of Day”

Καλλιτέχνης: Sting & Shaggy

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP“44/876”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Η νέα συνεργασία μεταξύ του μεγάλου τραγουδοποιού Sting, με τον Τζαμαϊκανό superstar, Shaggy, είναι το νέο που μας έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό με τις κυκλοφορίες από το πρώτο τους κοινό δίσκο που θα έχει τίτλο “44/876”. Πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή τη λίστα είναι το τραγούδι “Waiting For The Break of Day” που ακολουθεί τα “Don’t Make Me Wait”, “Morning Is Coming” και το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Morgan Heritage και ο Aidonia.

Το album θα απαρτίζεται από δώδεκα συνολικά τραγούδια την παραγωγή των περισσότερων υπογράφει ο Shaun Pizzonia (υπεύθυνος για μεγάλες επιτυχίες του Shaggy όπως: “It Wasn’t Me”, “Boombastic”, “Angel” και “Oh Carolina”).

To album που δημιουργήθηκε από αυτή την παράταιρη συνάντηση θα έχει τίτλο “44/876” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Ο Shaggy θα συνοδεύσει τον Sting στην μεγάλη επικείμενη περιοδεία του στην Ευρώπη και δεδομένου πως ο μεγάλος Βρετανός καλλιτέχνης έχει δώσει ραντεβού και με το ελληνικό κοινό στις 22 και 23 Ιουνίου, αναμένουμε δούμε αν τελικά θα ανέβουν μαζί επί σκηνής και στο Ηρώδειο!

Sting & Shaggy - Waiting For The Break of Day

Back To Top