skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Takagi & Ketra feat. Tommaso Paradiso, Calcutta & Jovanotti – La Luna e la Gatta

Οι Takagi & Ketra δημιουργούν την απόλυτη ιταλική συνεργασία μαζί με τους Tommaso Paradiso, Calcutta και Jovanotti ενώνοντας τις δυνάμεις τους για το τραγούδι “La Luna e la Gatta”!

Τίτλος τραγουδιού“La Luna e la Gatta

Καλλιτέχνης: Takagi & Ketra feat. Tommaso Paradiso, Calcutta & Jovanotti

Μουσική / Στίχοι: Tommaso Paradiso, Takagi & Ketra

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Τα ονόματα των The Barbooodos αποκαλύφθηκαν πριν από λίγες μέρες. Παρόλο που πολλοί λάτρεις της ιταλικής μουσικής είχαν την εντύπωση πως επρόκειτο για ένα ολοκαίνουριο group τελικά είδαμε ένα ολοκαίνουριο σχήμα που απαρτίζουν 3 μεγάλοι Ιταλοί τραγουδιστές-τραγουδοποιοί: o Jovanotti, o Tommaso Paradiso του συγκροτήματος Thegiornalisti και ο Calcutta. To 3μελές αυτό super-group εμφανίστηκε με αφορμή τη συμμετοχή του στο ολοκαίνουριο τραγούδι των μουσικών παραγωγών Takagi & Ketra, με τίτλο “La Luna e La Gatta”!

Οι τελευταίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2012. Το πρώτο τους τραγούδι ήταν σε συνεργασία με τον Rocco Hunt, στην παραγωγή του «Nu Juorno buono», με το οποίο κέρδισαν και ένα βραβείο στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο το 2013. Ακολούθησαν πολλές εκλεκτές συνεργασίες, με καλλιτέχνες όπως: J-Ax, Fedez, Laura Pausini, Lorenzo Jovanotti, Elisa, Mika, Fabri Fibra, Marracash, Baby Κ, Jake la Furia, Briga, Lorenzo Fragola και Arisa. H μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού “Roma-Bangkok” (9 φορές πλατινένιος), ήταν εκείνο που κατάφερε να τους κάνει γνωστούς και εκτός των ιταλικών συνόρων.

Το “La Luna e La Gatta” (“το φεγγάρι και η γάτα”) είναι ένα όμορφο τραγούδι με πολλές φωνητικές εναλλαγές που σίγουρα θα συζητηθεί και αναμένεται να γίνει ένα από τα τραγούδια που θα γνωρίσουν διεθνή επιτυχία όπως ακριβώς συνέβη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με το “Amore e Capoeira” ένα εκρηκτικό “baile de favela”-άσμα που ερμήνευσαν η Giusy Ferreri και ο Sean Kingston.

Takagi & Ketra feat. Tommaso Paradiso, Calcutta & Jovanotti - La Luna e la Gatta

Back To Top