skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Chainsmokers feat. Winona Oak – Hope

Το electro-pop duo, The Chainsmokers, συνεργάζεται με την Σουηδή τραγουδίστρια, Winona Oak, για το “Hope”!

Τίτλος τραγουδιού“Hope”

Καλλιτέχνης: The Chainsmokers feat. Winona Oak

Μουσική / Στίχοι: Andrew Taggart, Alex Pall, Chris Lyon, Kate Morgan, Winona Oak

Εταιρεία: Disruptor Records, Columbia Records

Σκηνοθεσία: Jeremiah Davis

Από το LP: “Sick Boy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Για τους The Chainsmokers γνωρίζετε τα πάντα, ωστόσο για την Winona Oak είναι περιορισμένη η γνώση. Η Oak λοιπόν είναι μία ακόμα ανερχόμενη καλλιτέχνιδα που απασχολεί τα μουσικά δρώμενα αυτό το διάστημα. Η Oak γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σουηδία κοντά στη φύση, ενώ στην εφηβεία της είχε εκπαιδευτεί για να είναι ακροβάτης πάνω σε άλογα.

Περνώντας τα χρόνια και ούσα επηρεασμένη από την καριέρα της γιαγιάς της που ερμήνευε στην Royal Opera της Σουηδίας, η Oak ενώ έπαιζε βιολί και πιάνο, αποφάσισε να λανσάρει την δική της καριέρα στην μουσική. Η συνεργασία της με το electro project του Emoh Instead, με τίτλο What So Not, το 2018 για το τραγούδι “So Beautiful” ήταν αυτή που την προσέδωσε δημοσιότητα.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, που η Winona Oak θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα κι αυτό χάρη στους The Chainsmokers. Μαζί κυκλοφόρησαν το electro-pop τραγούδι, με τίτλο “Hope”. Πρόκειται για μία up-tempo δημιουργία βασισμένη στο γνώριμο ύφος του διάσημου duo. Μαζί με το τραγούδι, οι τρεις καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν κι ένα lyric video το οποίο θα μπορούσε να είναι και το επίσημο music video του τραγουδιού. Σε αυτό παρακολουθούμε τους τρεις τους να βρίσκονται ξαπλωμένοι στο έδαφος και να ερμηνεύουν το τραγούδι.

The Chainsmokers feat. Winona Oak - Hope

Back To Top