skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Knocks feat. Foster The People – Ride or Die

To αγαπημένο electronic duo της Νέας Υόρκης επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι σε συνεργασία με τους Foster The People.

Τίτλος τραγουδιού“Ride or Die”

Καλλιτέχνης: The Knocks feat. Foster The People

Μουσική / Στίχοι: Ben Ruttner, James Patterson, Styalz Fuego, Foster the People

Από το album: “New York Narcotic Vol. 1”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Πρόκειται για το νέο single «Ride or Die» των The Knocks, που κινείται σε pop ηχοχρώματα και έρχεται να μας βάλει στον ρυθμό του, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τη πρώτη γεύση από το επερχόμενο album του συγκροτήματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του group ο νέος τους δίσκος -δεύτερος κατά σειρά- αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, ίσως μέσα στους επόμενους μήνες, αν και η επίσημη ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί. Θα έχει τον τίτλο «New York Narcotic Vol. 1» και μάλιστα θα περιλαμβάνει μια γκάμα καλλιτεχνών με διαφορετικά backgrounds και είδη μουσικής. Σίγουρα όμως το «Ride or Die» σε συνεργασία με τον front-man Mark Foster από το αγαπημένο indie συγκρότημα Foster The People είναι μόνο η αρχή.

Οι The Knocks αποτελούνται από τον Ben “B-Roc” Ruttner και τον James “J Patt” Patterson και έγιναν γνωστοί μέσα από τα singles «Classic», με τη συμμετοχή των POWERS, «I Wish (My Taylor Swift)» με τον Matthew Koma και «Kiss The Sky» με τη συμμετοχή του Wyclef Jean. Παρουσίασαν το ντεμπούτο τους album, «55», κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2016.

Τώρα, λοιπόν, χωρίς να χάνουν χρόνο παρουσιάζουν το νέο τους υλικό, υποσχόμενοι πολλά περισσότερα στις μέρες που ακολουθούν. Μέχρι τότε όμως το up-beat «Ride or Die» είναι εδώ για να μας μεταδώσει καλοκαιρινά vibes.

The Knocks feat. Foster The People - Ride or Die

Back To Top