skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | UNKLE feat. Tom Smith & Philip Sheppard – The Other Side

Οι UNKLE είναι ξανά στις επάλξεις και στο πλευρό τους έχουν τον Tom Smith και τον Philip Sheppard!

Τίτλος τραγουδιού“The Other Side”

Καλλιτέχνης: UNKLE feat. Tom Smith & Philip Sheppard

Μουσική / Στίχοι: Philip Sheppard, Tom Smith, UNKLE

Εταιρεία: Songs for the Def

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το βρετανικό trip hop project, UNKLE, άλλαξε ξανά σύνθεση και μας παρουσιάζει νέο υλικό. Για του λόγου του αληθές, ο James Lavelle έμεινε μόνος του και συνεχίζει την πορεία του μουσικού του εγχειρήματος ακριβώς όπως ξεκίνησε το 1992. Με τα δύο άλλα μέλη Matthew Puffett και Jack Leonard να έχουν πάρει το δικό τους δρόμο, ο Lavelle δεν το βάζει κάτω και ‘προσλαμβάνει’ στο πλευρό του τον front-man και μουσικό των Editors, Tom Smith, αλλά και τον Βρετανό μουσικό και συνθέτη, Philip Sheppard.

Οι τρεις καλλιτέχνες συνεργάστηκαν άψογα για τη δημιουργία του σκοτεινού “The Other Side”. Πρόκειται για μία βαριά, alternative rock, με electro στοιχεία δημιουργία που κυκλοφόρησε ως digital single στις 15 Δεκεμβρίου. Όπως όλα δείχνουν, το τραγούδι αυτό θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της επίσημης tracklist της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς των UNKLE, με τίτλο “The Road: Part II (Lost Highway)”.

Μπορεί το “Where Did The Night Fall” να είχε μέτρια απήχηση στο παγκόσμιο κοινό, ο Lavelle ωστόσο πιστεύει σε κάποια καλύτερη τύχη. Σε αυτό θα βοηθήσουν και τα 22 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο album, αλλά και οι συνεργασίες που σύναψε με σκοπό την ολοκλήρωσή του. Elliott Power, Miink, Keaton Henson είναι μερικά από τα ονόματα αυτά.

UNKLE feat. Tom Smith & Philip Sheppard – The Other Side

Back To Top