skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Various Artists – Let There Be Light

Και Εγένετο… Φως…!!!

Τίτλος τραγουδιού: “Let There Be Light”

Καλλιτέχνης: Dionne Warwick feat. Billy Ray Cyrus, Gladys Knight, Joe Don Rooney, Mya, John Elefante, Kevin Sorbo & Damon Elliott

Μουσική / Στίχοι: Yoni Gordon

Από το album: Maxi Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 18 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το “Let There Be Light” γράφτηκε από τον Yoni Gordon για ένα σκοπό αλλά και για αλλαγή. Μία εκδοχή του τραγουδιού εμφανίζεται στην ολοκαίνουρια ταινία, που φέρει τον ίδιο τίτλο, της οποίας το σενάριο υπογράφεται από τους Dan Gordon και Sam Sorbo και η σκηνοθεσία της από τον Kevin Sorbo (γνωστό από το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά “Ηρακλής”) με την βοήθεια της μεγάλης ντίβας, Dionne Warwick. Όταν η Dionne και ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός και γιος της, Damon Elliot, άκουσαν το “Let There Be Light”, αποφάσισαν ότι έπρεπε να γίνει και ο ύμνος του οργανισμού “Feeding America”.

H Dionne Warwick είδε μια ευκαιρία και επιστράτευσε, τους επίσης βραβευμένους με Grammy, φίλους της, για να δημιουργήσουν μια ισχυρή συνεργασία μέσα από την  οποία θα βοηθηθεί ένας από τους οκτώ Αμερικανούς που ζει στα όρια της φτώχειας και κυρίως της πείνας, ποσοστό που περιλαμβάνει 13 εκατομμύρια παιδιά και πάνω από 5 εκατομμύρια ηλικιωμένους.

Το τραγούδι ερμηνεύουν οι: Dionne Warwick, Gladys Knight, Billy Ray Cyrus, Joe Don Rooney (Rascal Flatts), Mya, Kevin Sorbo, John Elefante (πρώην τραγουδιστής των Kansas), Damon Elliott, The Sorbo Family και ο Yoni Gordon συν ο μεγάλος συνθέτης και “Ισπανός GQ Άντρας της Χρονιάς”, Lucas Vidal.

Στόχος τους είναι να λάμψει ένα φως στην επιδημία που μαστίζει τόσο παιδιά όσο και οικογένειες σε ολόκληρη την Αμερική μέσω του μηνύματος αυτού που ενέπνευσε και το τραγούδι. Οι εισπράξεις από το single θα στη διατεθούν στο “Feeding America” και θα βοηθήσουν στην παροχή τροφίμων σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Various Artists - Let There Be Light

Back To Top