skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Ariana Grande feat. Nicki Minaj – The Light Is Coming

Ariana Grande και Nicki Minaj ξανά μαζί σε μία νέα συνεργασία, υπό τον τίτλο “The Light Is Coming”!

Τίτλος τραγουδιού“The Light Is Coming”

Καλλιτέχνης: Ariana Grande feat. Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Pharrell Williams, Nicki Minaj, Ariana Grande

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Sweetener”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Η νεαρή pop star, Ariana Grande, το 2016 είχε ανακοινώσει μέσα από τα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δουλεύει πάνω στο νέο της δίσκο, για τον οποίο ηχογράφησε ένα μεγάλο εύρος demos. Εν έτει 2018, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα επέλεξε τα καλύτερα τραγούδια και επρόκειτο να κυκλοφορήσει το τέταρτο – κατά σειρά – album της. Ο τίτλος αυτού είναι “Sweetener” και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 17 Αυγούστου, υπό τη δισκογραφική εταιρεία, Republic Records.

Ήδη η Grande έχει δώσει μία γεύση για το ύφος του δίσκου, εφόσον έχει παρουσιάσει περιορισμένο υλικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. “No Tears Left To Cry” ήταν ο προπομπός του αναμενόμενου album της, το οποίο κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνει μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες του 2018 και να βρίσκεται στα charts παγκοσμίως. Λίγες ημέρες πριν, η Ariana Grande συνεργάστηκε με την Nicki Minaj για το τραγούδι “Bed”, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο δίσκο της δεύτερης.

Στις 20 Ιουνίου, η Grande κυκλοφόρησε επίσημα το δεύτερο single της “The Light Is Coming”, μία συνεργασία με τη Minaj, όπου οι δυο τους δουλεύουν μαζί για πέμπτη φορά. Την παραγωγή του ανέλαβε ο Pharrell και θυμίζει αρκετά το τραγούδι του “Lemon”. Διάφορα μικρά αποσπάσματα του “The Light Is Coming” είχαν προστεθεί στο video clip του “No Tears Left To Cry”, αλλά και στην εμφάνισή της στα φετινά βραβεία του Billboard.

Στο συνοδευτικό video clip του τραγουδιού, οι δύο τραγουδίστριες, νυχτοπερπατούν σε ένα δάσος όπου χορεύουν ανέμελες στο ρυθμό του. Πρόκειται για ένα αρκετά σκοτεινό video αλλά στο τέλος -και σύμφωνα με τις επιταγές του τίτλου του- το δάσος αποκτά σιγά-σιγά περισσότερα, παράξενα φώτα!

Το νέο single της Ariana Grande κυκλοφόρησε μαζί με την προπαραγγελία του “Sweetener”. Ο καινούριος της δίσκος θα συμπεριλαμβάνει 15 τραγούδια, εκ των οποίων δύο από αυτά θα είναι συνεργασίες με τον Pharrell (“Blazed”) και την Missy Eliot (“Bordeline”).

Ariana Grande feat. Nicki Minaj – The Light Is Coming

Back To Top