skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow (“A Star Is Born” O.S.T.)

Το πρώτο τραγούδι του soundtrack της ταινίας “A Star Is Born” μόλις κυκλοφόρησε και δεν είναι άλλο από το “Shallow”! Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper μας δίνουν μία πρώτη γεύση της ταινίας μέσα από το video clip του τραγουδιού!

Τίτλος τραγουδιού“Shallow”

Καλλιτέχνης: Lady Gaga & Bradley Cooper

Μουσική / Στίχοι: Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, Andrew Wyatt

Σκηνοθεσία: Bradley Cooper

Εταιρεία: Interscope Records

Από το OST: “A Star Is Born”

Ημ/νία κυκλοφορίας OST: 5 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Αγαπημένα little monsters, η ‘μαμά’ σας είναι ξανά εδώ και μοιράζεται μαζί μας τρεισήμισι λεπτά με σκηνές από την πολυαναμενόμενη ταινία, “A Star Is Born”. Έχοντας περάσει κάτι παραπάνω από τρεις μήνες από την κυκλοφορία του επίσημου trailer της ταινίας, όπου για πρώτη φορά απολαύσαμε την Lady Gaga στο πλευρό του Bradley Cooper, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μας συστήνουν το main theme της ταινίας, με τίτλο “Shallow”. Όλοι αδημονούσαν για να ακούσουν τη φωνή της Gaga στο άγνωστο μέχρι στιγμής τραγούδι και τελικά το αποτέλεσμα δεν μας απογοήτευσε.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, λάβαμε ένα ολιγόλεπτο, οπτικοακουστικό εγχείρημα, με τον Bradley Cooper να βρίσκεται στην σκηνοθεσία του. Η εύπεπτη και συνάμα δυναμική μπαλάντα εναρμονίζεται πλήρως με τις γεμάτες συναίσθημα σκηνές της ταινίας, ενώ παράλληλα η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη.

Αξίζει να αναφερθούμε πως στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού η Lady Gaga συνεργάστηκε με τον Mark Ronson, αλλά και τους Andrew Wyatt και Anthony Rossomando, ενώ στην παραγωγή του βρίσκουμε τον Benjamin Rice, ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα, όπως οι Selena Gomez, Julia Michaels, Liam Payne, Britney Spears, Fifth Harmony, κ.ά.

Το επίσημο soundtrack της ταινίας “A Star Is Born” θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου από την Interscope Records και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε συνολικά 34 τραγούδια.

Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow (“A Star Is Born” O.S.T.)

Back To Top