skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Underworld & Iggy Pop – Get Your Shirt

Οι Underworld παρουσιάζουν την οπτικοποίηση της νέας τους συνεργασίας με τον Iggy Pop σε ένα νέο ψυχεδελικό video clip για το electro single «Get Your Shirt».

Τίτλος τραγουδιού“Get Your Shirt”

Καλλιτέχνης: Underworld & Iggy Pop

Μουσική / Στίχοι: Rick Smith, Karl Hyde, Iggy Pop

Σκηνοθεσία: Simon Taylor

Εταιρεία: Caroline International

Από το LP: Teatime Dub Encounters

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 6 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Μάλιστα οι καλλιτέχνες ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός κοινού δισκογραφικού εγχειρήματος που ετοιμάζουν, ένα EP με τίτλο «Teatime Dub Encounters» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου. Το «Get Your Shirt» αποτελεί ένα singleσε σύνθεση των Rick Smith, Karl Hyde και Iggy Pop και παραγωγή των Underworld. Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναφέρεται στην αφοσίωση φτωχών αποφάσεων που παίρνουμε στη ζωή μας και στο επικίνδυνο φλερτάρισμα.

Οι Underworld είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον b στη δημιουργία του «T2: Trainspotting» soundtrack, με τα τραγούδια «Born Slippy (Nuxx)» και «Lust For Life» αντίστοιχα, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε παρέα για πρώτη φορά σε ένα κοινό μουσικό εγχείρημα.

Το βρετανικό electronic συγκρότημα μοιράστηκε με τους fanτο μουσικό video του τραγουδιού, μέσω του Twitter, αποκαλώντας το ως ένα επτάλεπτο, ψυχεδελικό φιλμ. Το τραγούδι σε καλεί να μαζέψεις ό,τι έχει απομείνει από τον εαυτό σου, ύστερα από μια σχέση μιας βραδιάς, ή ενός δεσμού – είτε πρόκειται κυριολεκτικά για τα ρούχα σου ή συμβολικά αναφερόμενο στον ψυχικό και σωματικό σου σθένος- και να διεκδικήσεις εκ νέου την αίσθηση της αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας σου.

Όσο για το video clip, παρουσιάζεται υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Simon Taylor, αιχμαλωτίζοντας την εικόνα ενός άντρα και δυο γυναικών να χορεύουν ο ένας δίπλα στον άλλο, με τη προσθήκη κυματισμών, δίνοντας την αίσθηση πως η κάμερα τραβάει τα πλάνα μέσα από το νερό.

Underworld & Iggy Pop - Get Your Shirt

Back To Top