skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Why Don’t We & Macklemore – I Don’t Belong In This Club

Μία ‘παιχνιδιάρικη’ συνεργασία ήρθε από τους Why Don’t We και τον Macklemore για το τραγούδι “I Don’t Belong In This Club”!

Τίτλος τραγουδιού“I Don’t Belong In This Club”

Καλλιτέχνης: Why Don’t We & Macklemore

Μουσική / Στίχοι: Max Wolfgang, Zak Abel, Ben Haggerty, Jacob Mason

Σκηνοθεσία: Jason Koenig

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Οι Why Don’t We είναι εδώ και μας παρουσιάζουν τη δεύτερη κατά σειρά συνεργασία που πραγματοποίησαν από όταν ξεκίνησαν τη μουσική τους καριέρα. Αυτή ακούει στο όνομα του Αμερικανού rapper, τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Macklemore και ήρθε ως follow-up του “Cold In LΑ” που κυκλοφόρησε το boy-band πριν από λίγο καιρό. Η πρώτη φορά, λοιπόν, που οι Why Don’t We συνεργάστηκαν με κάποιον καλλιτέχνη ήταν το 2017, όταν βρέθηκαν στο πλευρό του Logan Paul για το “Help Me Help You”.

Τώρα, λοιπόν, ο Macklemore χαρίζει τις φωνητικές του ικανότητες και τα hip hop τεχνάσματά του στο τραγούδι “I Don’t Belong In This Club” και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία jazz-funk-hip hop. Τελικά, αναφερόμαστε σε μία ‘εύπεπτη’ δημιουργία που της αξίζει να λάβει μία αξιοπρεπή θέση στα παγκόσμια μουσικά charts. Αξιοσημείωτο είναι δε και το artwork του τραγουδιού, στο οποίο οι συνολικά έξι καλλιτέχνες είναι ‘βγαλμένοι’ από τη δεκαετία των ‘70s, ντυμένοι όπως όριζε η εποχή και γεμάτη λάμψη, ένα μοτίβο που όρισε και το συνοδευτικό music video του τραγουδιού που σκηνοθέτησε ο Jason Koenig.

Από το 2018, οι Why Don’t We απασχόλησαν ιδιαιτέρως τα media με το νέο τους album, “8 Letters”, και αυτή την περίοδο συνεχίζουν την προώθησή του μέσω της περιοδείας τους. Μέχρι και τις 31 Αυγούστου το αμερικανικό συγκρότημα θα βρίσκεται στους δρόμους παρουσιάζοντας όλο του υλικό.

Why Don't We & Macklemore - I Don't Belong In This Club

Back To Top