skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Years & Years feat. MNEK – Valentino

Ο ΜΝΕΚ συνεργάζεται με τους Years & Years στο ολοκαίνουριο single τους, “Valentino”!

Τίτλος τραγουδιού“Valentino”

Καλλιτέχνης: Years & Years feat. MNEK 

Μουσική / Στίχοι: Olly Alexander, MNEK

Εταιρεία: Universal

Από το LP: “Palo Santo (deluxe)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

To βρετανικό synth-pop συγκρότημα των Years & Years συνεργάστηκαν με τον ανερχόμενο τραγουδιστή της R&B, MNEK σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που κυκλοφορεί με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων. Ο τίτλος του είναι “Valentino”, και προσδοκά να γίνει το Νο.1 τραγούδι των charts για την ημέρα αυτή!

Το τραγούδι έχει ήδη παρουσιαστεί στο κοινό, εδώ και καιρό, μέσα από κάποια συναυλία των Years & Years στην Μεγάλη Βρετανία όπου ο MNEK έκανε μια special guest εμφάνιση. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφει ο ίδιος ο Uzoechi Osisioma “Uzo” Emenike (a.k.a. MNEK), μαζί με τον frontman των Y&Y, Olly Alexander.

To “Valentino” θα συμπεριλαμβάνεται στη νέα ενισχυμένη έκδοση του τελευταίου δίσκου των Y&Y, “Palo Santo”, η οποία θα περιλαμβάνει και το τραγούδι “Coyote” (μέχρι πρότινος διαθέσιμο μόνο στην ιαπωνική έκδοση του δίσκου) και ένα νέο remix στο τραγούδι “If You’re Over Me”. To τελευταίο είναι και το δεύτερο από τα τέσσερα συνολικά singles που κυκλοφόρησαν από το LP μαζί με τα : “Sanctify”, “All for You” και “Play”.

Years & Years feat. MNEK - Valentino

Back To Top