skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Camila Cabello – Never Be The Same/Real Friends

H Camila Cabello μας παρουσιάζει δύο promotional singles μέσα από τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο της!

Τίτλος τραγουδιού“Never Be The Same”

Καλλιτέχνης: Camila Cabello

Μουσική / Στίχοι: Camila Cabello, Noonie Bao, Frank Dukes, Sasha Sloan

Από το album: “Camila”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Τίτλος τραγουδιού“Real Friends”

Καλλιτέχνης: Camila Cabello

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Camila”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

H Camila Cabello είναι αναμφισβήτητα το νέο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας δισκογραφίας καθώς μετά από την αποχώρησή της από το επιτυχημένο girl-band των Fifth Harmony, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη! Αυτό δεν επετεύχθη μόνο με αξιόλογες συνεργασίες με ονόματα όπως: Machine Gun Kelly, Shawn Mendes, Major Lazer, Pitbull, J Balvin κ.α. αλλά και με solo τραγούδια που αναδείχτηκαν σε τεράστιες επιτυχίες όπως τα: “Crying in The Club”, “OMG”, “I Have Questions” και εσχάτως την απόλυτη επιτυχία “Havana” με τη συνεργασία του Young Thung που επανέφερε το όνομά της στην κορυφή του Billboard και άλλων charts!

Μετά από αρκετό καιρό, η Camila Cabello αποφάσισε να επιστρέψει με το ντεμπούτο της δίσκο, ο οποίος θα έχει ως τίτλο το μικρό της όνομα -κι όχι “The Hurting. The Healing. The Loving”, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά-, με οριστική, πλέον, ημερομηνία κυκλοφορίας τις 12 Ιανουαρίου του 2018. Το album θα περιέχει το smash hit, “Havana” που είναι και το πρώτο επίσημο single του ενώ τώρα η συνέχεια έρχεται με δύο ολοκαίνουρια τραγούδια που σπάνε λίγο την ανυπομονησία των θαυμαστών της!

Το “Never Be The Same” είναι το δεύτερο επίσημο single της που έγραψε και συνέθεσε η ίδια με την βοήθεια των Adam Feeney, Leo Rami Dawod, Jacob Ludwig Olofsson, Noonie Bao και Sasha Yatchenko, μια electro-μπαλάντα με αισθαντικά φωνητικά που απομακρύνεται αρκετά από τα ακούσματα του προηγούμενου. Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε το promotional single, “Real Friends” που την επαναφέρει στις ακουστικές ενορχηστρώσεις -οι οποίες της ταιριάζουν και πολύ περισσότερο- και μαζί με την παρουσίαση του, αναγγέλλει την προ-παραγγελία του δίσκου της.

Η sexy Κουβανέζα τραγουδίστρια, στο πλαίσιο της προώθησής αμφότερων αυτών τραγουδιών ανάρτησε μέσω των κοινωνικών της δικτύων δύο φωτογραφίες με χειρόγραφα που παρουσίαζαν στίχους τους αλλά και ζωγραφιές που δημιούργησε η μικρότερη αδερφή της, Sofia!

Camila Cabello - Never Be the Same

Camila Cabello - Real Friends

Back To Top