skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Childish Gambino – Summertime Magic & Feels Like Summer

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, ύμνους στο καλοκαίρι!

Τίτλοι τραγουδιών: “Summertime Magic” & “Feels Like Summer”

Καλλιτέχνης: Childish Gambino

Μουσική / Στίχοι: Ludwig Göransson, Childish Gambino

Από το EP: “Summer Pack”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 11 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Αν μετά από τα απρόσμενα κύματα κακοκαιρίας που βιώσαμε τον τελευταίο καιρό, δυσκολεύεστε ακόμα να αισθανθείτε το καλοκαίρι γύρω σας, ο Childish Gambino είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τα νέα του απίστευτα φωτεινά vibes. Από το πουθενά, ο Donald Glover κυκλοφόρησε δύο ολοκαίνουργια τραγούδια πριν από μερικές ώρες, συνδυάζοντάς τα μαζί ως EP για τις υπόλοιπες καλοκαιρινές μέρες. Το «This Is America» μας κράτησε αξιοπρεπώς για δύο ολόκληρους μήνες, αλλά τώρα, έχουμε ενώπιον μας τα “Summer Magic” και “Feels Like Summer” για να μας απασχολούν μέχρι ο Glover να πάρει την μεγάλη απόφαση και να κυκλοφορήσει ένα σωστό, ολοκληρωμένο δίσκο.

Απευθυνόμενος σε ένα πιο “ήσυχο” κοινό από αυτό του “This Is America”, ο Childish διατηρεί την καλλιτεχνική γοητεία του και στα δύο αυτά τραγούδια, ρίχνοντας ωστόσο αισθητά τους τόνους. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής από την Ατλάντα, έφερε στο προσκήνιο τα καλοκαιρινά αυτά vibes και το σίγουρο είναι πως αμφότερα θα κερδίσουν μια θέση στα playlists της σεζόν.

Όπως και στο smash hit του “America”, τους στίχους και τη μουσική στα “Summer Magic” και “Feels Like Summer”, υπογράφουν για άλλη μια φορά ο ίδιος ο Donald Glover (ή Childish Gambino αν προτιμάτε) μαζί με το Σουηδό μουσικοσυνθέτη Ludwig Göransson.

Childish Gambino - Summertime Magic & Feels Like Summer (Summer Pack)

Back To Top