skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Drake Bell – Call Me When You’re Lonely (feat. Lil Mama) & First Thing in the Morning (feat. Mike Taylor)

Ακούστε δύο νέα τραγούδια από τον Drake Bell!

Τίτλος τραγουδιού“Call Me When You’re Lonely

Καλλιτέχνης: Drake Bell feat. Lil Mama

Μουσική / Στίχοι: Drake Bell

Εταιρεία: dB Records

Από το LPdigital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Τίτλος τραγουδιού“First Thing in the Morning

Καλλιτέχνης: Drake Bell feat. Mike Taylor

Μουσική / Στίχοι: Drake Bell

Εταιρεία: dB Records

Από το LPdigital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 20 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο Drake Bell, κυκλοφόρησε δύο νέα singles από το αναμενόμενο EP του “Honest”. Τα νέα του τραγούδια, “Call Me When You’re Lonely” και “First Thing on Morning”, όπως το πρότερο hit του με τίτλο “Rewind”, πραγματεύονται τις πολυπλοκότητες της αγάπης.

“Η μουσική μου εξελίσσεται συνεχώς και βρίσκω περισσότερους τρόπους από ποτέ για να εκφραστώ μουσικά”, δήλωσε ο Bell. Και τα δύο τραγούδια ξεχωρίζουν ως συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, το “Call Me When You’re Lonely” με την Lil Mama, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για τον Bell. Αφού πρωταγωνίστησαν μαζί με την rapper στην εκπομπή του MTV, “The Challenge: Champs vs. Stars” νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Bell δήλωσε ότι και οι δύο ήξεραν απ’την αρχή ότι ήθελαν να συνεργαστούν κάποια στιγμή.

Όσο για το “First Thing in the Morning”, ο Bell ανέφερε πως είναι ένα αποτέλεσμα επηρεασμένο από τις περιοδείες του σε όλον τον κόσμο, και γι’αυτό θα ακούσουμε κάποιες πιο latin πινελιές σε αυτό.  Στο τραγούδι, συμμετέχει ο Mike Taylor, ο οποίος τραγουδά επίσης για τα συναισθήματα του, μετά από μια παθιασμένη νύχτα.

Ο Drake Bell έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο “The Amanda Show” και στο “Drake and Josh” -για το οποίο έγραψε και το θεματικό τραγούδι της εκπομπής με τίτλο “Found a Way”-. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Drake Bell feat. Lil Mama - Call Me When You're Lonely

Drake Bell feat. Mike Taylor - First Thing in the Morning

Back To Top