skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Florence + The Machine – Moderation & Haunted House

Oι Florence + The Machine επιστρέφουν με δύο ολοκαίνουρια τραγούδια.

Τίτλοι τραγουδιών: 1.“Moderation” & 2. “Haunted House”

Καλλιτέχνης: Florence + The Machine

Μουσική/Στίχοι : 1. Florence Welch, Doveman, James Ford 2. Florence Welch, Matthew Daniel Siskin

Εταιρεία: Virgin/Universal

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Οι Florence + The Machine μοιράστηκαν το νέο τους τραγούδι «Moderation», το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στο πλαίσιο της περιοδείας τους “High As Hope Tour” στην Αυστραλία πριν από λίγο καιρό. Την παραγωγή του ανέλαβε ο τακτικός συνεργάτης τους, James Ford, ενώ τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν η frontwoman του σχήματος Florence Welch μαζί με τον Ford και τον Doveman (a.k.a. Thomas Bartlett).

To τραγούδι κυκλοφορεί ως maxi-single και για b-side του οι F.A.T.M. μας παρουσιάζουν άλλο ένα νέο τραγούδι με τίτλο, «Haunted House». Εδώ την παραγωγή ανέλαβε ο Matthew Daniel Siskin (Gambles) και πρόκειται για ένα εγκάρδιο τραγούδι που συλλαμβάνει το πιο οικείο φωνητικό ύφος του Welch.

Το 2018 ήταν ένα αξιοσημείωτο έτος για την Welch, της οποίας το τέταρτο album “High As Hope” κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Έλαβε την τρίτη της υποψηφιότητα για βραβείο Mercury και πιο πρόσφατα απέσπασε δύο ακόμα υποψηφιότητες στις κατηγορίες «Album της Χρονιάς» και «Βρετανίδα Solo Γυναίκα καλλιτέχνης» (τι φάση; εμείς τους ξέρουμε ως συγκρότημα) των βραβείων BRITS.

Florence + The Machine - Moderation & Haunted House

Back To Top