skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Lykke Li – Hard Rain & Deep End

“So Sad So Sexy” έχει τίτλο το πολυαναμενόμενο LP της Lykke Li και από αυτό μοιράζεται μαζί μας δύο νέα τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Hard Rain” & “Deep End”

Καλλιτέχνης: Lykke Li

Μουσική / Στίχοι: T-Minus, Stephen Kozmeniuk, Jeff Bhasker, Malay, Ilsey Juber, Lykke Li / Rostam

Από το LP: “So Sad So Sexy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η Σουηδή τραγουδίστρια της indie-pop και dream-pop μουσικής σκηνής κυκλοφόρησε ψηφιακά δύο ολοκαίνουρια τραγούδια από τον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο τέταρτο, ολοκληρωμένο της δίσκο. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 8η Ιουνίου του 2018 και η διανομή του θα γίνει μέσω της RCA Records. Ήδη από τις 10 Απριλίου, η Lykke Li είχε δημοσιεύσει ένα trailer σχετικό με τον νέο της δίσκο και με τους Clash να αναφέρονται στην νεαρή τραγουδίστρια με εκφράσεις θαυμασμού μιας και όπως δηλώνουν, η Lykke Li φαίνεται πως κάνει την καλύτερή της προσπάθεια στη μουσική βιομηχανία.

“So Sad So Sexy”, λοιπόν, έχει τίτλο η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Lykke Li και το πρώτο τραγούδι που μας συστήνει είναι το “Hard Rain”, που παρά τον σκληροπυρηνικό θα λέγαμε τίτλο του καμία σχέση δεν έχει με την σύνθεσή του. Dream-pop μουσικές αναφορές συνθέτουν το νέο της αυτό τραγούδι, την μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια η καλλιτέχνης με τον παραγωγό Rostam. Μαζί με το “Hard Rain” στην δημοσιότητα ήρθε και το “Deep End”, στο οποίο διακρίνουμε σύγχρονες pop «πινελιές» αλλά και R&B μουσικά στοιχεία, τα οποία συνθέτουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Το νέο της album, “So Sad So Sexy”, έρχεται ως follow-up του “I Never Learn”, που κυκλοφόρησε το 2014, ενώ μετά από καιρό ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε ξανά solo κι όχι ως μέλος των Liv, όπως συνέβαινε το τελευταίο διάστημα.

Lykke Li – Hard Rain

Lykke Li – Deep End

Back To Top