skip to Main Content

Νέο Ντοκιμαντέρ | Dave Grohl – Play

O Dave Grohl εξηγεί μέσα από ένα ολοκαίνουριο ντοκιμαντέρ πως δημιουργήθηκε το πολυσυζητημένο τραγούδι “PLAY” των Foo Fighters.

Ο Dave Grohl κυκλοφόρησε το νέο του μίνι ντοκιμαντέρ με τίτλο “PLAY” που αποτελείται από δύο μέρη. Η ταινία επικεντρώνεται στην περίπλοκη δημιουργία του τραγουδιού των Foo Fighters, “PLAY”, στο οποίο ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος εμφανίζεται να παίζει επτά διαφορετικά όργανα μέσα σε 23 λεπτά. Η ταινία ανοίγει με τον Grohl να συζητά τη δύσκολη διαδικασία για την ενορχήστρωση του τραγουδιού από έναν και μόνο μουσικό και το πάθος του για τη μουσική πριν μεταβεί στο κολάζ των παραστάσεων.

Σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Grohl με την πολύτιμη συμβολή του Mark Monroe, ο οποίος βοήθησε στο helm του δίσκου τους “Sonic Highways” για το HBO. Το “PLAY” μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε μέσα από την παραδοσιακή του κυκλοφορία μέσω του YouTubeή είτε μέσω ενός διαδραστικού video που διατίθεται στον ιστότοπο του διανομέα της ταινίας, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε επίσης όλες τις ηχογραφήσεις του Grohl για το τραγούδι ξεχωριστά.

Dave Grohl - Play

Back To Top