skip to Main Content

Νέο Ντουέτο | James Bay & Alicia Keys – Us

O James Bay, επιστρατεύει την Alicia Keys για την νέα εκδοχή του τραγουδιού “Us”!

Τίτλος τραγουδιού“Us”

Καλλιτέχνης: James Bay & Alicia Keys

Μουσική / Στίχοι: James Bay, Jon Green

Από το album: “Electric Light”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ο James Bay, έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση της επόμενης δισκογραφικής του δουλειάς που θα ακολουθεί το ντεμπούτο του “Chaos and the Calm” του 2015. Ο τραγουδιστής του “Hold Back the River” κυκλοφόρησε αρχικά το τραγούδι “Wild Love” και λίγο αργότερα ακούσαμε το “Pink Lemonade” τα οποία έχουν ήδη οπτικοποιηθεί και έχουν ξεκινήσει τη δική τους “βόλτα” στα απανταχού charts!

Ακολούθησε η αισθαντική μπαλάντα“Us”, την οποία είχε παρουσιάσει σε ζωντανές του εμφανίσεις λαμβάνοντας θετικές κριτικές! Πρόκειται για μια “εύθραυστη” μπαλάντα της οποίας τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος με την συνεισφορά του σταθερού πλέον  συνεργάτη του, Jon Green (Linkin Park, Paloma Faith, Architects, James Morrison κ.α.). O τελευταίος μάλιστα ηχογράφησε και τα περισσότερα όργανα του τραγουδιού αλλά και υποστηρικτικά φωνητικά στην studio version του, που μόλις κυκλοφόρησε!

Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρόσφατα σε μορφή ντουέτου στην οποία συμμετέχει η Αμερικανίδα superstar, Alicia Keys. Η νέα αυτή version θα συμπεριλαμβάνεται, μαζί με τα δύο παραπάνω τραγούδια, στην ενισχυμένη έκδοση του τελευταίου του δίσκο “Electric Light” που κυκλοφορεί από τις εταιρείες Virgin EMI/Republic. Στην παραγωγή του εκτός από τα ονόματα των Bay και Green συναντάμε και αυτό του βραβευμένου με Grammy, Paul Epworth γνωστό από τις δουλειές του με καλλιτέχνες όπως Adele και Rihanna!

James Bay & Alicia Keys - Us

Back To Top