skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amanda Fondell – Naked

Η Amanda Fondell αναζητά τη “γυμνή” αλήθεια.

Τίτλος τραγουδιού: “Naked

Καλλιτέχνης: Amanda Fondell

Μουσική / Στίχοι: Amanda Fondell/Andreas Roos/Linea Södahl/Robin Grubert

Από το album: “A Talk With A Nature”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Μετά τη νίκη της στο Idol της Σουηδίας το 2011 σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Amanda Fondell κυκλοφόρησε το πρώτο της album “All This Way”, το οποίο κατάφερε να αγγίξει την κορυφή των Σουηδικών charts. Το 2014 χάρισε στο κοινό της το δεύτερο δίσκο της με τίτλο “Because I Am” και έπειτα έκανε ένα διάλειμμα από τις μουσικές της υποχρεώσεις.

Μετά από αρκετό καιρό, η τραγουδίστρια – στιχουργός αναζητά τη μουσική της ταυτότητα, τόσο στην ιστορία της όσο και στη φωνή της. Η ανακάλυψη αυτή την οδήγησε σε μία συλλογή καινούριων τραγουδιών, η οποία θα περιλαμβάνεται στο επόμενο EP της “A Talk With A Nature”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο προπομπός της νέας δισκογραφική της δουλειά είναι το “Naked”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου. Η Amanda, μέσα από το electro – pop αυτό κομμάτι, προσπαθεί να παραμείνει αληθινή σε έναν ψεύτικο κόσμο. Την παραγωγή του “Naked” ανέλαβε ο Robin Grubert και οι στίχοι είναι δημιούργημα της Fondell και των Andreas Roos και Linea Södahl.

Για το τι σημαίνει το νέο single, η Amanda δηλώνει: “Το “Naked” είναι για έναν φίλο, ο οποίος έχει χτίσει την προσωπικότητά του πάνω στο ψέμα και μου θυμίζει το είδος του ανθρώπου που δεν θέλω να γίνω. Είναι ένα μήνυμα το οποίο λέει ‘Θέλω να δω την αλήθεια σου και τη γυμνή ψυχή σου, με τον τρόπο που εσύ τα δημιούργησες.’ 

Το “Naked” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά).

Amanda Fondell - Naked

Back To Top