skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amir – Sors de ma tête

Μία ακόμα ‘γεύση’ από τον επερχόμενο δίσκο του Amir ήρθε για να την απολαύσουμε!

Τίτλος τραγουδιού“Sors de ma tête”

Καλλιτέχνης: Amir

Μουσική / Στίχοι: Niro

Από το album: “Addictions”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Στις 27 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε, ο Amir αναμένεται να κυκλοφορήσει το follow-up album του “Au cœur de moi” (2016). Ο λόγος γίνεται για το uptempo album του Γάλλου ερμηνευτή της pop μουσικής σκηνής, “Addictions”, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της έμπιστης δισκογραφικής του στέγης Warner Music Group.

Αυτή την περίοδο, ο Amir φαίνεται πως βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές του φάσεις, καθώς βρίσκεται ετοιμοπόλεμος σε πολλά μέτωπα. Πέραν του επερχόμενου και τρίτου κατά σειρά ολοκληρωμένου του δίσκου, ο Amir συμμετείχε και στο επίσημο sountrack της ταινίας “LEGO: Ninjago”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου. Το τραγούδι που ερμήνευσε ο ταλαντούχος και καταξιωμένος Amir, φέρει τίτλο Higher” και μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο.

Πριν από όλα αυτά, να θυμίσουμε πως ήρθαμε σε επαφή με το τραγούδι-προπομπό του album “Addictions” και δεν μιλάμε για άλλο από το États D’Amour. Ένα εξίσου εύρυθμο τραγούδι, από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Amir, που έδωσε επιδέξια την σκυτάλη στο δεύτερο σε σειρά προωθητικό του δίσκου τραγούδι, “Sors de ma tête”. Η σύνθεση του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του Niro και ο Amir ερμηνεύει για μία γυναίκα που δύσκολα μπορεί να “βγει” από το κεφάλι του. Μία dance – pop σύνθεση που αναπόφευκτα σε παρασέρνει στον ρυθμό της.

Amir - Sors de ma tête

Back To Top