skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Armin Van Buuren – Turn It Up

Ακούστε το ολοκαίνουριο “Turn it up” από τον Armin Van Buuren!

Τίτλος τραγουδιού“Turn It Up”

Καλλιτέχνης: Armin Van Buuren

Μουσική / Στίχοι: D. Blackwell, Duck Blackwell, Ki Fitzgerald, Armin van Buuren

Εταιρεία: Armada Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο πολυ-βραβευμένος DJ και μουσικός παραγωγός από την Ολλανδία, Armin Van Buuren είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του, ανεξάρτητο single, με τίτλο “Turn It Up”. Πρόκειται για ένα electro house anthem, στο οποίο παρατηρούμε samples από το “Blah Blah Blah” του ίδιου καλλιτέχνη. Άξια αναφοράς είναι και τα synths που περίτεχνα εμπλέκονται στα λοιπά μουσικά στοιχεία.

Ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης χρησιμοποίησε τις ίδιες φωνές που ακούσαμε στο “Blah Blah Blah”, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε ζωντανά στο ASOT 900 στην Ουτρέχτη. Το συνολικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση δεν παρεκκλίνει από το γνώριμο ύφος του.

Εκατοντάδες τραγούδια έχουν έρθει στο προσκήνιο από τον Buuren, αλλά το “Turn It Up” ήρθε ως follow-up του “Show Me Love”, για χάρη του οποίου συνεργάστηκε με τους Above & Beyond. Αυτή την περίοδο, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολλανδός καλλιτέχνης βρίσκεται σε περιοδεία, ενώ δεν είναι λίγα τα festivals στα οποία θα εμφανιστεί επί σκηνής προς ικανοποίηση του κοινού. Εάν βρεθείς στο Ultra Miami ή την Tomorrowland θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις νέες και παλαιότερες επιτυχίες του.

Armin Van Buuren – Turn It Up

Back To Top