skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Austin Mahone – Why Don’t We

Ο Austin Mahone είναι ξανά στις επάλξεις και μας συστήνει το νέο του single, “Why Don’t We”!

Τίτλος τραγουδιού: “Why Don’t We”

Καλλιτέχνης: Austin Mahone

Μουσική / Στίχοι: Austin Mahone

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Το νέο τραγούδι του Austin Mahone έχει επιρροές από την pop μουσική των ‘90s και συγκεκριμένα εκείνη των boy-bands που έκαναν πάταγο. Οι N’Sync και οι Backstreet Boys ινδάλματα της εποχής, φαίνεται πως ενέπνευσαν καταλυτικά τον Mahone για την νέα του δημιουργία. Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο “Why Don’t We” και φυσικά πραγματεύεται έναν επικείμενο έρωτα. Ο Mahone χρησιμοποιεί όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να καταστήσει το τραγούδι του ‘πιασάρικο’. Γρήγορος στίχους, εύρυθμο αποτέλεσμα και ρυθμικά synths είναι όλα όσα υπάρχουν στο “Why Don’t We”.

Φαίνεται πως το YouTube έχει κάνει καλό σε αρκετούς καλλιτέχνης, μιας και ο Mahone είναι ένας από αυτούς που συνήθιζαν να διασκευάζουν γνωστές επιτυχίες και να τις αναρτούν στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Λόγω αυτού έλαβε απεριόριστη δημοσιότητα και σήμερα είναι κοντά μας παρουσιάζοντας τα δικά του τραγούδια.

Το “Why Don’t We” αξίζει να αναφέρουμε πως ήρθε ως follow-up του “So Good” και αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του 2019. Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Mahone να είχε απομακρυνθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μας φάνηκε περίεργο, καθώς το 2018 κυκλοφόρησε μονάχα το “So Good”. Είμαστε λοιπόν συνηθισμένοι στις ‘έκτακτες’ εμφανίσεις του…

Austin Mahone – Why Don’t We

Back To Top