skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billy Raffoul – Could You Be Mine?

O Billy Raffoul μας παρουσιάζει ένα ακόμα νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Could You Be Mine?”

Καλλιτέχνης: Billy Raffoul

Μουσική / Στίχοι: MoZella, Billy Raffoul

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 15 Απριλίου 2018

Art-Cover:

O Καναδός τραγουδοποιός Billy Raffoul έγινε γνωστός με τις συμμετοχές του σε επιτυχίες των Avicii (“You Be Love”) και Kygo (“I See You”), κάνοντας μια δυναμική εμφάνιση στα μουσικά δρώμενα παγκοσμίως. Αργότερα έβαλε στην άκρη την ηλεκτρονική μουσική και ασχολήθηκε με τον δικό του ήχο κυκλοφορώντας τραγούδια όπως τα: “Driver”, “Dark Four Door” και “Difficult” που παρουσίαζαν έναν εναλλακτικό καλλιτέχνη με ακουστικές κυρίως διαθέσεις που εμπλουτίζει με rock και country στοιχεία.

Σε αυτό το μοτίβο κυμαίνεται και το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Could You Be Mine?”, μια “εύθραυστη” μπαλάντα που μπορεί να ακουμπήσει ακόμα και τις πιο ταλαντευόμενες χορδές σας. Το τραγούδι προσφέρει αρκετό χώρο για τα όμορφα, δυνατά φωνητικά του Raffoul και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερο! Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο βραβευμένος Mike Crossey (Arctic Monkeys, Snow Patrol, twenty one pilots κ.α.) ενώ τους στίχους και τη μουσική του συνυπογράφει ο ίδιος ο Raffoul μαζί με την τραγουδοποιό Maureen Anne McDonald, γνωστή ως MoZella (Madonna, One Direction, Kelly Clarkson).

Πρόσφατα ο Raffoul κυκλοφόρησε και μια ακουστική, solo εκτέλεση του “You Be Love” που έλαβε πολύ καλές κριτικές αλλά και υψηλά νούμερα πωλήσεων μέσα από τις απανταχού ηλεκτρονικές, μουσικές πλατφόρμες.

Billy Raffoul - Could You Be Mine?

Back To Top