skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Black Eyed Peas – BIG LOVE

Οι Black Eyed Peas επανέρχονται με ένα νέο single φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

Τίτλος τραγουδιού“BIG LOVE”

Καλλιτέχνης: Black Eyed Peas

Μουσική / Στίχοι: Aeon Manahan, Anders Grahn, Benjamin Mor, James Flannigan, Joshua Alvarez, Taboo, ​apl.de.ap, ​will.i.am

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: “Masters Of The Sun”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Black Eyed Peas προωθούν την κοινωνική δικαιοσύνη μέσα από το νέο τους τραγούδι “Big Love”. Το pop-rap single προμηνύει το πρώτο album του trio μετά από οκτώ χρόνια, που θα έχει τίτλο “Masters of the Sun” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου μέσω της Interscope Records.

Το “Big Love” παίζει σαν μια πνευματική συνέχεια του hit “Where Is the Love?” που κυκλοφόρησαν οι Peas το 2003. Σε μια απλή μελωδία από πιάνο και κρουστά, οι rappers ερμηνεύουν στίχους σαν καταθλιπτικές επικεφαλίδες για τον πόλεμο, την κυβερνητική διαφθορά, τον εθισμό στα ναρκωτικά και τον έλεγχο των όπλων, που αντικρούεται με το αισιόδοξο ρεφρέν του.

Τα έσοδα από το single θα δοθούν στο “March for Our Lives and Families Belong Together”, ένα ίδρυμα που αγωνίζεται ενάντια στην πολιτική διαχωρισμού της οικογενειακής διαχείρισης και διοίκησης του προέδρου Trump.

Το “Masters of the Sun”, ακολουθεί το album τους, “The Beginning” του 2010. Το “Big Love” είναι το τέταρτο single του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε μέσα στους τελευταίους μήνες, ακολουθώντας τα: “Ring the Alarm”, “Constant Part 1 and 2” και “Get It”. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν τα τρία μέλη του (Taboo, ​apl.de.ap, ​will.i.am) μαζί με τουw: Aeon Manahan, Anders Grahn, Benjamin Mor, James Flannigan και Joshua Alvarez.

Black Eyed Peas - BIG LOVE

Back To Top