skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Blue October – Your Love Is Like a Car Crash

Οι Blue October επανέρχονται μ’ένα ολοκαίνουριο single λίγο πριν την κυκλοφορία του αναμενόμενου δίσκου τους!

Τίτλος τραγουδιού“Your Love Is Like a Car Crash”

Καλλιτέχνης: Blue October

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Up/Down-Brando Records

Από το LP: “I Hope You’re Happy” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Όταν ο frontman των Blue October, Justin Furstenfeld επέλεξε τον τίτλο “I Hope You’re Happy” ως ο τίτλο για το επερχόμενο, ένατο κατά σειρά, album της μπάντας, η έκφραση ήταν απόλυτα ειλικρινής. Έχουμε γνωρίσει τον Furstenfeld ως έναν βασανισμένο καλλιτέχνη, που ανοίγεται τακτικά μέσα από τους στίχους του και μιλά για τους αγώνες του με τις καταχρήσεις ουσιών και άλλα ενδοοικογενειακά ζητήματα. Αλλά μετά από έξι χρόνια νηφαλιότητας παίρνει μια διαφορετική και πιο περιεκτική στροφή στη μουσική του.

“Δεν είναι ένα album για τον Justin, πραγματικά”, δήλωσε ο ίδιος. “Δεν ήθελα να κάνω ένα ακόμα (δίσκο) ‘ο Justin περνάει πάρα πολλά τώρα. κοίτα πόσο στεναχωρημένος είναι’… Ήθελα να κάνω ένα (δίσκο), ‘Θεέ, η ζωή είναι τόσο καλή!’ Και αυτά τα τραγούδια είναι όλα ιστορίες για άλλους ανθρώπους και γι’αυτά που περνούν, τα οποία μπορεί να μην είναι οι πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους – ή θα μπορούσαν να είναι”.

Στο μεσοδιάστημα αυτών των έξι χρόνων έκανε και πολλές φιλίες, μία από αυτές γέννησε και το νέο τους single, “Your Love Is Like a Car Crash”. O Furstenfeld δήλωσε πως πρόκειται για το πιο “αγαπημένο του (τραγούδι) σε ολόκληρο το album”. Η ιστορία ήταν εμπνευσμένη από τις ρομαντικές δοκιμασίες ενός φίλου του. «Έχεις μια όμορφη νεαρή κοπέλα κι αυτό τον άνδρα που είναι τόσο πολύ ερωτοχτυπημένος μαζί της που δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει χωρίς αυτήν και παραπονιέται καθώς τη βλέπει να περπατάει στο δρόμο με έναν άλλο άντρα. Μέσω αυτής της κατάστασης, απλά το άρπαξα γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «με αφήνεις με την καρδιά μου θρυμματισμένη/μοιάζεις με κάποια που χτυπά και τρέχει…»”.

Blue October - Your Love Is Like a Car Crash

Back To Top