skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Carl Louis – Yuri Gagarin

Ο Carls Louis συνθέτει για τον πασίγνωστο Yuri Gagarin και το τραγούδι έχει τίτλο το όνομα του κοσμοναύτη!

Τίτλος τραγουδιού“Yuri Gagarin”

Καλλιτέχνης: Carl Louis

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Η ηλεκτρονική μουσική βρίσκεται στο απόγειό της τα τελευταία χρόνια και νέοι καλλιτέχνες βρίσκουν το θάρρος να προωθήσουν τη δουλειά τους, παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο πρωτότυπα κάθε φορά πράγματα. Ο Carl Louis βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς τους καλλιτέχνες που κάνει την αγάπη του επάγγελμα κι ευτυχώς το κοινό ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε του εγχείρημα.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για έναν ανερχόμενο Νορβηγό μουσικό παραγωγό που ‘παίζει στα δάχτυλα’ τα synthesizers, ενώ τα ηχοχρώματα της μουσικής του είναι τόσο αρμονικά που βρίσκουν αντίκρισμα και στους πιο απαιτητικούς ακροατές. Ο Louis, σήμερα, 12 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο digital single του, με τίτλο “Yuri Gagarin”. Ο έξυπνος τίτλος του, που κάνει άμεση αναφορά στον πασίγνωστο κοσμοναύτη, αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Η μελωδία του τραγουδιού είναι αρκετά εύπεπτη, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει και μία ραδιοφωνική επιλογή. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Louis είχε ένα ενδιαφέρον μουσικό παρελθόν, καθώς αποτελούσε το ιδρυτικό μέλος του duo CLMD, ενώ από το 2014 έχει επιλέξει την solo καριέρα. Ένα χρόνο μετά, ο Carl Louis υπέγραψε συμβόλαιο με την νέα του δισκογραφική στέγη, Warner Music, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του album, με τίτλο “Telescope”, πράγμα το οποίο προδίδει την αγάπη του για την αστροφυσική και το διάστημα εν γένει.

Carl Louis – Yuri Gagarin

Back To Top