skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charlotte Gainsbourg – Ring-A-Ring O’ Roses

Η Charlotte Gainsbourg κυκλοφόρησε το τρίτο single από το πολυαναμενόμενο album της “Rest”.

Τίτλος τραγουδιού: “Ring-A-Ring O’ Roses”

Καλλιτέχνης: Charlotte Gainsbourg

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Rest”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Charlotte Gainsbourg μοιράστηκε ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Ring-A-Ring O’ Roses” από το επερχόμενο album της “Rest”. Πρόκειται για το πρώτο album που κυκλοφορεί η τραγουδίστρια, μετά από 7 χρόνια και το album του 2011 “Stage Whisper”.

Η παραγωγή του “Rest” έγινε με την βοήθεια του Γάλλου μουσικού και DJ, SebastiAn (Daft Punk, Beastie Boys, Woodkid) ενώ περιλαμβάνει και συνεργασίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται οι Paul McCartney, Owen Pallett, Connan Mockasin. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 17 Νοεμβρίου από την Because Music.

Το “Ring-A-Ring O’ Roses” είναι το τρίτο single του album, που φτάνει στα αυτιά μας, μετά τα “Deadly Valentine” και “Rest” ( το οποίο συνέγραψε και του οποίου έκανε την παραγωγή ο Guy-Manuel de Homem-Christo, των Daft Punk). Eίναι ένα slow και κινηματογραφικό, synth pop τραγούδι, στο οποίο η Gainsbourg κάνει ένα πέρασμα από τις πρώτες εμπειρίες στη ζωή του κάθε ανθρώπου -από το πρώτο βήμα, μέχρι τις πρώτες άσπρες τρίχες- εναλλάσσοντας αγγλικούς με γαλλικούς στίχους.

Μαζί με το τραγούδι, η Gainsbourg μοιράστηκε και ένα video clip το οποίο ωστόσο είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές της Apple Music. Η σκηνοθεσία του ανήκει στην ίδια, ενώ πρωταγωνιστής είναι ο 20χρονος γιος της, Ben Attal, τον οποίο η Gainsbourg παρουσιάζει σε προσωπικές και τρυφερές στιγμές.

Charlotte Gainsbourg - Ring-A-Ring O' Roses

Back To Top