skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Christine and the Queens – La marcheuse

Οι Christine and The Queens μοιράζονται μαζί μας ακόμα ένα τραγούδι από το επερχόμενο album τους, με τίτλο “La marcheuse”!

Τίτλος τραγουδιού“La marcheuse”

Καλλιτέχνης: Christine and the Queens

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Because Music

Από το LP: “CHRIS”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Από το 2010, που ξεκίνησε η καριέρα της στη μουσική βιομηχανία, η Héloïse Letissier –Γαλλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της synth-pop μουσικής σκηνής- συστήνει με τα καλλιτεχνικά ονόματα Christine and the Queens ή αλλιώς Chris, με το δεύτερο να το έχει λανσάρει το 2018. Γεννημένη στη Nantes της Γαλλίας έχει σπουδάσει θέατρο προτού ξεκινήσει τη μουσική της καριέρα κι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Because Music από το 2012. Έχοντας κυκλοφορήσει το 2014, το ντεμπούτο και μοναδικό μέχρι σήμερα studio album της, με τίτλο “Chaleur Humaine”, η Christina and the Queens παίρνει στις πλάτες της όση εμπειρία απέκτησε, αλλά και την «διαμαντένια» ανάδειξη της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς και χαράσσει μια νέα πορεία στον ορίζοντα.

Λίγο πριν λοιπόν από την κυκλοφορία του δεύτερου κατά σειρά ολοκληρωμένου τους δίσκου, οι Christine and The Queens μοιράζονται μαζί μας ακόμα μία δημιουργία τους. Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για το γαλλικό τραγούδι, “La marcheuse”. Πρόκειται για μία γλυκανάλατη θα λέγαμε και συνάμα χαλαρή δημιουργία με indie-pop στοιχεία. Όπως και το προηγούμενο τραγούδι τους, με τίτλο “5 dollars”, έτσι και αυτό θα συμπεριληφθεί μεταξύ άλλον στον επερχόμενο δίσκο τους, ο οποίος έχει τίτλο “Chris”. Η επίσημη κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για τις 21 Σεπτεμβρίου.

Christine and the Queens - La marcheuse

Back To Top