skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cigarettes After Sex – Each Time You Fall In Love

Ένα τραγούδι – ύμνος στα δεινά του έρωτα

Τίτλος τραγουδιού: «Each Time You Fall In Love»

Καλλιτέχνης: Cigarettes After Sex

Μουσική / Στίχοι: Greg Gonzalez, Phillip Tubbs, Randy Miller και Jacob Tomsky/ Greg Gonzalez

Από το album: «Cigarettes After Sex»– 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

To πολλά υποσχόμενο pop ambient συγκρότημα από την Αμερική Cigarettes After Sex κυκλοφόρησε το καινούριο του single με τίτλο “Each Time You Fall In Love”. To τραγούδι αυτό προέρχεται από το πολυ-αναμενόμενο, ομότιτλο, ντεμπούτο album των Cigarretes After Sex που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου από την Partisan Records.

Το συγκρότημα, του οποίου το γνωστότερο και ίσως πιο αγαπημένο τραγούδι είναι το “Nothing’s Gonna Hurt You Baby”, αποτελείται από τους Greg Gonzalez (κιθάρα, φωνή), Phillip Tubbs (synthesizer), Randy Miller (μπάσο) και Jacob Tomsky (drums). Το 2012 είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του EP που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια “Affection” και “K.”. Πριν δύο μήνες η τετραμελής μπάντα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Apocalypse” που μιλά για ένα είδος συναισθηματικής “αποκάλυψης” και την ανικανότητα του να πεις “Αντίο”. Το τραγούδι αυτό περιλαμβάνεται επίσης στο καινούριο τους ομότιτλο album “Cigarettes After Sex”.

Όσο για το νέο τους single “Each Time You Fall In Love”, πρόκειται για το τρίτο τραγούδι του επερχόμενου album και κινείται μουσικά και θεματικά στο ύφος του “Apocalypse”, εξιστορώντας τις δοκιμασίες και την αβεβαιότητα που βιώνουμε κάθε φορά που ερωτευόμαστε. H ανάλαφρη και ταυτόχρονα δυνατή μελωδία του σε συνδυασμό με την απαλή, σχεδόν υπνωτική φωνή του Greg, είναι μια βουτιά στις αναμνήσεις περασμένων σχέσεων.

Οι Cigarettes After Sex θα επισκεφτούν την Ελλάδα για μια συναυλία στη 1 Ιουλίου, στο Rockwave Festival, στα πλαίσια της μεγάλης περιοδείας τους σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Cigarettes After Sex - Each Time You Fall In Love

Back To Top