skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Curtis Harding – Go As You Are

Ο ταλαντούχος Curtis Harding μοιράστηκε ακόμη ένα τραγούδι από το επερχόμενο album του “Face Your Fears”.

Τίτλος τραγουδιού: “Go As You Are”

Καλλιτέχνης: Curtis Harding

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Face Your Fears”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Curtis Harding είναι ένας τραγουδιστής βαθιά επηρεασμένος από την soul και την 70s rock μουσική. Tην περασμένη χρονιά, το τραγούδι του “Next Time”-που συμπεριλαμβάνεται στο ντεμπούτο album του “Soul Power”- φιγουράριζε ανάμεσα στα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια των ελληνικών ραδιοφώνων.

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου album, o αμερικανός καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το follow-up αυτού, με τον τίτλο “Face Your Fears”. Η παραγωγή του καινούριου album, το οποίο θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια, ανήκει στον Danger Mouse, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου, από την νέα δισκογραφική στέγη του Harding, Anti- Records.

Μιλώντας για τον τίτλο του καινούριου του album, “Face Your Fears”, που είναι και ο τίτλος ενός εκ των τραγουδιών του, ο Harding δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι όταν οι άνθρωποι φοβούνται, αυτό γενικά δημιουργεί θυμό και ο θυμός μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ άσχημο. Επομένως, αισθάνομαι ότι είναι μια σημαντική δήλωση για να κάνει κανείς αυτή τη στιγμή. Ακόμα και αν απλά φοβάσαι τα ύψη ή κάτι παρόμοιο».

Πριν μερικές μέρες ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα ακόμη τραγούδι από το επερχόμενο album, που ονομάζεται “Go As You Are” και ακολουθεί την κυκλοφορία του προηγούμενου single, “Need Your Love”. Πρόκειται για μια μίξη soul και ψυχεδελικής μουσικής που δημιουργεί ένα ονειροπόλο αποτέλεσμα, καθώς ο Harding «μιλά» για ακόμα μια φορά για το πως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας (“Go as you are/ Don’t come back the same/ If you don’t get to far/ You got no one to blame”).

Curtis Harding - Go As You Are

Back To Top