skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Daughter – Burn It Down

Οι Daughter συμμετέχουν στο soundtrack του video game “Life is Strange: Before the Storm”.

Τίτλος τραγουδιού“Burn It Down”

Καλλιτέχνης: Daughter

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Music from Before the Storm”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το indie folk συγκρότημα από το Λονδίνο, με μέλη του τους Elena Tonra, Igor Haefeli και Remi Aguilella είναι κοντά μας με ένα ορχηστρικό, σκοτεινό τραγούδι που ακούει στον τίτλο “Burn It Down”. Το μουσικό trio συμμετέχει στο soundtrack του prequel του “Life Is Strange”, με τίτλο “Life Is Strange: Before The Storm”. Το εν λόγω video game έχει δημιουργηθεί από τον Square Enix, υπεύθυνος δημιουργός των “Final Fantasy” και “Tomb Raider”.

Οι Daughter δημιούργησαν ένα soundtrack με 13 συνολικά τραγούδια αποκλειστικά για το εν λόγω video game. Ο τίτλος του soundtrack είναι “Music From Before The Storm” και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε από αυτό είναι το μελαγχολικό και ταυτόχρονα ρυθμικό, “Burn It Down”. Η μελωδική φωνή της Tonra δημιουργεί ένα κατ’όλα ατμοσφαιρικό κλίμα, ενώ η σύνθεση του τραγουδιού μπορεί κάλλιστα να σε “ταξιδέψει”.

Το album “Music From Before The Storm” αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το “Burn It Down” είναι το μοναδικό τραγούδι του δίσκου που περιλαμβάνει στίχους. Ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου δίσκου, το indie folk – rock συγκρότημα κυκλοφόρησε το 2016 τον δίσκο “Not to Disappear”, μέσω της 4AD. Μέχρι και σήμερα, μέσα από το album έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα singles, με πιο πρόσφατο το “No Care”.

Daughter - Burn It Down

Back To Top