skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dave Matthews Band – Samurai Cop (Oh Joy Begin)

Οι Dave Matthews Band μοιράζονται μαζί μας το “Samurai Cop (Oh Joy Begin)”!

Τίτλος τραγουδιού“Samurai Cop (Oh Joy Begin)”

Καλλιτέχνης: Dave Matthews Band

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Bama Rags Recordings

Από το LP: “Come Tomorrow”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Dave Matthews Band γιόρτασαν την 25η επέτειό τους το 2016 και την επόμενη χρονιά τους είδε να ξαναγυρίσουν προσκήνιο μέσω του “Lady Bird” της Greta Gerwig, κάτι που μας υπενθύμισε πόσο πολύ αγαπάμε ακόμα το “Crash Into Me”. Τώρα, μετά από διάφορες ανακοινώσεις που είχαν κάνει τα μέλη του συγκροτήματος πίσω στον Ιανουάριο, ανακοινώνουν επίσημα την άφιξη ενός ολοκαίνουριου album, που θα έχει τίτλο “Come Tomorrow”, και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 8 Ιουνίου.

Το “Come Tomorrow”, είναι το ένατο studio album του συγκροτήματος και ηχογραφήθηκε στο Σιάτλ, στο Λος Άντζελες και στο Charlottesville και θα εμπεριέχει ένα ντουέτο με την μεγάλη star της americana, Brandi Carlile. Εκείνοι που παρακολουθούν τις επερχόμενες συναυλίες του συγκροτήματος θα είναι μερικοί από τους πρώτους που θα ακούσουν τα νέα τραγούδια (ακόμα και διαδικτυακά), ωστόσο η ανακοίνωση του “Come Tomorrow” έρχεται με την κυκλοφορία του πρώτου single του, που έχει τίτλο “Samurai Cop (Oh Joy Begin)”.

Οι fans των Matthews θα μπορούσαν να το αναγνωρίσουν από διάφορες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος, καθώς βρίσκεται στο setlist τους από το 2016, αλλά η studio έκδοση του, της οποίας η παραγωγή έχει γίνει από τον Rob Cavallo και τον John Alagia, συλλαμβάνει τη πλούσια βαρύτητα της φωνής του Matthews, που μας παρακαλεί να μην ξεχνάμε “αυτές τις πρώτες μέρες” στο ρεφρέν του τραγουδιού. Ακούστε το παρακάτω μέσω ενός visualizer που ετοίμασαν για το τραγούδι που είναι εμπνευσμένο από το artwork του album που σχεδίασε η Béatrice Coron.

Dave Matthews Band - Samurai Cop (Oh Joy Begin)

Back To Top