skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | First Aid Kit – It’s a Shame

Το duo από την Σουηδία μας συστήνει το «It’s A Shame» από το επερχόμενο studio album του!

Τίτλος τραγουδιού“It’s a Shame”

Καλλιτέχνης: First Aid Kit

Μουσική / Στίχοι: Johanna Söderberg, Klara Söderberg

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 28 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι αδερφές Johanna Söderberg και Klara Söderberg μπήκαν ξανά στο studio, με σκοπό την προετοιμασία του τέταρτου ολοκληρωμένου τους δίσκου και follow-up του “Stay Gold”, που κυκλοφόρησαν τρία χρόνια πριν. Μπορεί οι First Aid Kit να έγιναν διαιτέρως γνωστές μέσα από την διασκευή που πραγματοποίησαν στο τραγούδι των Fleet Foxes, “Tiger Mountain Peasant Song”, ωστόσο η προσωπική τους δουλειά είναι εξίσου αξιοσημείωτη.

Οι δύο από τις τρεις δισκογραφικές τους δουλειές («The Lion’s Roar» και «Stay Gold») έχουν αναδειχθεί πλατινένιες στη χώρα τους και χρυσές στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία τους σε τραγούδια μπορούμε να πούμε πως είναι το «My Silver Lining», του 2014. Αυτή την περίοδο, λοιπό, οι First Aid Kit επέστρεψαν στο προσκήνιο, ώστε να προωθήσουν το επερχόμενο album τους. “It’s A Shame” έχει τίτλο το ολοκαίνουριο country anthem τους.

«Πήγαμε στο Λος Άντζελες την περασμένη άνοιξη και ξοδέψαμε πέντε εβδομάδες εκεί για να γράψουμε. Ήταν μία ζόρικη περίοδος και για τις δυο μας. Ήμασταν σε αυτό το όμορφο και ηλιόλουστο μέρος, αλλά νιώθαμε περισσότερο μόνες και λυπημένες. Το “It’s A Shame” είναι ένα να τραγούδια για το να νιώθεις άδειος και αναφέρεται στην απελπισία που αισθάνεσαι έπειτα από το τέλος μίας σχέσης.»

Ανεξαρτήτως της νέας τους μουσικής, αξίζει να σημειώσουμε πως το δημοφιλές duo μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη θα πραγματοποιήσει μία σειρά από live εμφανίσεις στην Αμερική, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την νέα τους δουλειά, αλλά και θυμίζοντας στο κοινό τραγούδια που έχει ήδη ξεχωρίσει.

First Aid Kit - It's a Shame

Back To Top