skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Florida Georgia Line – Talk You Out Of it

Οι Florida Georgia Line μοιράζονται μαζί μας άλλο ένα single, με τίτλο “Talk You Out Of It”!

Τίτλος τραγουδιού“Talk You Out Of it”

Καλλιτέχνης: Florida Georgia Line

Μουσική / Στίχοι: Michael Hardy, Jameson Rodgers, Hunter Phelps, Alysa Vanderheym

Εταιρεία: Big Machine Label Group

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 6 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ολοκληρώνοντας το πρώτο πεντάμηνο του 2018, οι Florida Georgia Line σηματοδοτούν την επάνοδό τους στο μουσικό προσκήνιο κυκλοφορώντας δύο ολοκαίνουρια, country τραγούδια τους, τα οποία έχουν τίτλο “Simple” και “Colorado”. Λίγο πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο μουσικής αποχής, από όταν δηλαδή είχαν κυκλοφορήσει το single τους, Smooth, παρμένο από τον δίσκο “Dig Your Roots”, το country duo παίρνει τις κιθάρες του και την χαρούμενη διάθεσή του και μας προκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί του, άλλο ένα τραγούδι με τίτλο “Talk You Out Of It”.

Το “Talk You Out Of It” κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου μέσω της Big Machine Label Group και περιγράφει πως ο ήρωας της ιστορίας προσπαθεί να αλλάξει την άποψη της αγαπημένης του για να μην εγκαταλείψει την πόλη στην οποία ζουν μαζί. Πρόκειται για μια αργή, sexy μπαλάντα που βασίζεται σε ήχους banjo και κιθάρας. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Michael Hardy, Jameson Rodgers, Hunter Phelps και Alysa Vanderheym.

Οι Florida Georgia Line καταφέρνουν να συνδυάσουν τα γνήσια country ηχοχρώματα, με πιο rock πινελιές και να κάνουν μία νέα πρόταση στο ευρύ κοινό. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια πιθανή κυκλοφορία δίσκου, μπορείς να απολαύσεις τα δύο νέα τραγούδια τους ευθύς αμέσως.

Florida Georgia Line - Talk You Out Of it

Back To Top