skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | George Maple – Champion

Γνωρίστε την τραγουδίστρια από την Αυστραλία με το αμφιλεγόμενο όνομα, George Maple, μέσα από το νέο της τραγούδι “Champion”.

Τίτλος τραγουδιού: “Champion”

Καλλιτέχνης: George Maple

Μουσική / Στίχοι: George Maple, Adam Pallin

Εταιρεία: George Maple

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Jess Higgs είναι το πραγματικό της όνομα, ωστόσο η ίδια θέλει να υπογράφει με το George Maple. Η Maple είναι μία ανερχόμενη τραγουδίστρια, μουσικός και τραγουδοποιός από την Αυστραλία που έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία το 2012. Έχει ήδη συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως DJ Snake, What So Not, Flume, GoldLink και Flight Facilities και δεν σταματάει να δοκιμάζει τις ικανότητές της. Το ντεμπούτο της album κυκλοφόρησε το 2017 κι έχει τίτλο “Lover”.

Μπορεί το 2018 να απείχε εντελώς από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ήρθε η ώρα όμως που η George μοιράζεται μαζί μας το νέο της υλικό. “Champion” φέρει ως τίτλο το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 6 Φεβρουαρίου και αποτελεί μία εύρυθμη electro-pop δημιουργία, χαρακτηριστικό της οποίας είναι ο επεξεργασμένος ήχος στα φωνητικά της ίδιας της ερμηνεύτριας. Η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή της ίδιας, αλλά και του Adam Pallin. Μία νέα πρόταση φαίνεται πως ήρθε στο μουσικό προσκήνιο και είναι σίγουρα ιδιαίτερη.

Το “Champion” αξίζει να αναφέρουμε πως αποτελεί το follow-up του τελευταίου single του “Lover”, με τίτλο “Hero”. Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε το 2017, λίγο πριν την παύση ενός έτους από την Maple.

George Maple - Champion

Back To Top