skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Grace VanderWaal – Florets

Η 13χρονη Grace μας συστήνει ακόμα ένα ώριμο τραγούδι της!

Τίτλος τραγουδιού“Florets”

Καλλιτέχνης: Grace VanderWaal

Μουσική / Στίχοι: Grace VanderWaal

Από το album: “Just the Beginning”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Έχοντας φτάσει αισίως τα 13α χρόνια της ζωής της, η μικρή Grace VanderWaal αποτελεί ένα μουσικό θαύμα. Η καλλιεργημένη φωνή της, της επιτρέπει όχι μόνο να μπει στο μουσικό προσκήνιο, αλλά και να εδραιωθεί και να κυκλοφορήσει τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια από το Suffern της Νέας Υόρκης, ένα χρόνο πριν κατάφερε να βγει νικήτρια από τον ενδέκατο σε σειρά διαγωνισμό ανάδειξης ταλέντων “America’s Got Talent”.

Αξιοσημείωτος σταθμός στην σύντομη μέχρι τώρα, αλλά και περιεκτική καριέρα της ήταν και η συμμετοχή της στις τελετές έναρξης και λήξης των Special Olympics World Winter Games, στην Αυστρία για το 2017. Το 2016, η VanderWaal ενώ είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της στο τηλεοπτικό show, κυκλοφόρησε το debut EP της, “Perfectly Imperfect”, ενώ ένα χρόνο μετά έρχεται να συστήσει στο κοινό την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Just the Beginning”.

Από τον εν λόγω δίσκο, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Columbia και Syco Records, περιλαμβάνει συνολικά 14 τραγούδια, που ενορχηστρώνονται από εξαιρετικούς μουσικούς και ήδη έχουμε απολαύσει από αυτά, τα singles “Moonlight” και “Sick of Being Told. Αυτή τη φορά, η μικρή Grace μοιράζεται με το κοινό το νέο της τραγούδι, “Florets”. Για την ψυχική ενδυνάμωση και την ελπίδα τραγουδάει η VanderWaal, μέσα από ένα τραγούδι που την σύνθεσή του υπογράφει η ίδια.

Grace VanderWaal - Florets

Back To Top