skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ibibio Sound Machine – Tell Me (Doko Mien)

Ακούστε το νέο, ξεσηκωτικό τραγούδι των Ibibio Sound Machine, “Tell Me (Doko Mien)”!

Τίτλος τραγουδιού“Tell Me (Doko Mien)”

Καλλιτέχνης: Ibibio Sound Machine 

Μουσική / Στίχοι: Brynn Cartelli, Jesse Shatkin, Mozzela

Εταιρεία: Merge Records

Από το LP: “Doko Mien”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 22 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Η Eno Williams, frontwoman του συγκροτήματος Ibibio Sound Machine, χρησιμοποιεί τόσο την αγγλική όσο και τη νιγηριανή γλώσσα από την οποία προέρχεται και το όνομα της μπάντας της, για το νέο και ακόμα αναμενόμενο album τους με τίτλο “Doko Mien”. Μετά από την επιτυχία που γνώρισαν στις συγκλονιστικές, εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους, οι I.S.M. καταγράφουν πλήρως αυτή την ενέργεια τους στο “Doko Mien”, που ακολουθεί την επιτυχία του πρώτου δίσκου τους “Uyai” αλλά και του περσινού EP τους “Eiyo” που συμπεριλάμβανε την επιτυχία “Basquiat” .

Με διάχυτους ήχους από afrobeat, synth και electro που θυμίζουν αρκετά τα hits της δεκαετίας του 80, οι I.S.M., παρουσιάζουν ως πρώτη προεπισκόπηση του δίσκου αυτού, το τραγούδι “Tell Me (Doko Mien)”. H ερμηνεία της Williams είναι όπως πάντα απίστευτη και την κάνει να φαίνεται ως μια επίδοξη ντίβα του είδους!

Το album θα περιλαμβάνει συνολικά 11 τραγούδια (ανάμεσά τους και το προαναφερθέν “Basquiat”) και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα από την Merge Records στις 22 Μαρτίου σε μορφή CD, βινυλίου καθώς και σε digital μορφή.

Ibibio Sound Machine - Tell Me (Doko Mien)

Back To Top