skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Imagine Dragons – Whatever It Takes

Από έναν δίσκο γεμάτο χρώματα…

Τίτλος τραγουδιού: “Whatever It Takes”

Καλλιτέχνης:  Imagine Dragons

Μουσική / Στίχοι: Joel Little, Daniel Platzman, Ben McKee, Wayne Sermon, Dan Reynolds

Από το album: “Evolve”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Με αφορμή την έναρξη προ-παραγγελιών του album τους “Evolve” μέσω των ψηφιακών καταστημάτων, οι Imagine Dragons έβγαλαν στην επιφάνεια το τρίτο κατά σειρά single του τρίτου δίσκου τους. Το album “Evolve” αποτελεί το follow-up του “Smoke + Mirrors” που κυκλοφόρησαν το 2015. Η παραγωγή του δίσκου ανήκει στο συγκρότημα και τον συνεργάτη τους Alex da Kid, ενώ διανέμεται μέσω της Interscope Records.

Ο Reynolds έχει δηλώσει για το “Evolve” ότι αποτελεί το πιο χρωματιστό album στην μέχρι τώρα πορεία τους. Κι έτσι είναι. Έχοντας ακούσει ήδη τα singles Believer και Thunder παρατηρούμε ότι οι Imagine Dragons προσέχουν κατιτίς παραπάνω τον ήχο τους, ενώ βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη. Το χρώμα που ανέφερε ο Reynolds δεν υπάρχει μόνο στην εικόνα, αλλά και στο μουσικό τους ύφος.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα ένα single από το album που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου και αυτό είναι το “Whatever It Takes”. Ακούγοντάς το θα διαπιστώσεις ότι το συγκρότημα ρίχνει λίγο τους τόνους συγκριτικά με τα άλλα δύο singles, χωρίς όμως αυτό να έχει αρνητική επίπτωση. Το ηλεκτρονικό στοιχείο συνεχίζει να υπάρχει καθ’όλη τη διάρκεια του τραγουδιού και μπορείς να το απολαύσεις μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Imagine Dragons - Whatever It Takes

Back To Top