skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Bay – Pink Lemonade

O James Bay, επανέρχεται με το δυναμικό “Pink Lemonade”!

Τίτλος τραγουδιού“Pink Lemonade”

Καλλιτέχνης: James Bay

Μουσική / Στίχοι: James Bay & Jon Green

Από το album: “Electric Light”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ο James Michael Bay, γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1990, είναι Βρετανός τραγουδιστής και κιθαρίστας. Ιδιαίτερα γνωστός έγινε το 2014 μέσα από το single του “Hold Back the River”, το οποίο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε ‘πλατινένιο’, κάτι το οποίο προετοίμασε ένα θετικό ‘έδαφος’ για το debut studio album του, “Chaos and the Calm”, που μοιράστηκε μαζί μας το 2015. Ο εν λόγω δίσκος κατάφερε να αγγίξει την κορυφή των βρετανικών album charts, αλλά και την θέση Νο.15 στα αντίστοιχα αμερικανικά. Τα βραβεία δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον Bay, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει την απήχησή του στον κόσμο.

Αυτή τη φορά ο James Bay απασχολεί τα μουσικά δρώμενα με τα νέα του τραγούδια. Έτσι μετά από το single “Wild Love”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, ο Bay, επανέρχεται με το “Pink Lemonade”. Πρόκειται για μία αρκετά πιο upbeat και rock’n’roll δημιουργία, απ’ότι το προηγούμενο single, που δίνει μια καλή γεύση από το επόμενο δισκογραφικό του εγχείρημα.

Βάσει των όσων έχει δηλώσει μέχρι στιγμής ο James Bay, οι μουσικές επιρροές του κατά το 2017 ήταν κι αυτές που διαμόρφωσαν τον σημερινό ήχο που μας προτείνει. Lorde, Chance the Rapper, LCD, αλλά και David Bowie έβαλαν το δικό τους ‘λιθαράκι’ τόσο στα δύο αυτά τραγούδια, όσο και στο επερχόμενο album του που θα έχει τίτλο “Electric Light” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου.

James Bay - Pink Lemonade

Back To Top