skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Joe Satriani – Energy

Ένας instrumental δίσκος έρχεται από τον Joe Satriani!

Τίτλος τραγουδιού“Energy”

Καλλιτέχνης: Joe Satriani

Μουσική / Στίχοι: Joe Satriani

Από το album: “What Happens Next”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Joe Satriani έχει πολλά πράγματα για το οποία μπορεί να νιώθει περήφανος. Ένα από αυτά είναι η ικανότητά του να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στην κιθάρα. Μαθητές του ήταν ονόματα, όπως οι Steve Vai, Larry LaLonde, Rick Hunolt, Kirk Hammett, Andy Timmons, Charlie Hunter, Kevin Cadogan και Alex Skolnick, ενώ αξιοσημείωτες είναι και οι συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει ανά τα χρόνια, στο πλευρό του Mick Jagger στις solo περιοδείες του, αλλά και με τους Deep Purple, έπειτα από την αποχώρηση του Ritchie Blackmore (1993).

Η συμμετοχή του στην δισκογραφία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον σημαντική. Φτάνοντας σήμερα, εν έτει 2017, να βρίσκουμε τον Satriani ξανά στο studio ηχογράφησης για την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά. Πρόκειται για ένα instrumental album, που κατά τα λεγόμενα του ίδιου του καλλιτέχνη: “Περιλαμβάνει συνθέσεις που σχετίζονται με την ανθρωπότητα, τα ρεαλιστικά γεγονότα, την ‘εκτόξευση’ της καρδιάς, τα συναισθήματα, τα όνειρα και τις ελπίδες. Αυτή φαίνεται πως είναι η κατεύθυνση που λαχταρούσα να είχα πάρει.”

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για τον δίσκο “What Happens Next”, η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται για τις 12 Ιανουαρίου 2017, μέσω της Sony Music. Τον προπομπό του δίσκου κυκλοφόρησε ο Satriani κι αυτός έχει τίτλο “Energy”. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης στο “World Guitar”: “Το τραγούδι περιγράφει την δύναμη, την ευχαρίστηση και τον ενθουσιασμό της πραγματικής και της αυθόρμητης μουσικής χημείας.”

Joe Satriani - Energy

Back To Top