skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Julia Michaels – In This Place (from “Ralph Breaks The Internet” O.S.T.)

Ακόμα ένα τραγούδι από το soundtrack της ταινίας “Ralph Breaks The Internet” κυκλοφόρησε, αυτή τη φορά από τη Julia Michaels!

Τίτλος τραγουδιού“In This Place”

Καλλιτέχνης: Julia Michaels

Μουσική / Στίχοι: Tom MacDougall, Phil Johnston, Alan Menken

Εταιρεία: KIDinaKORNER, Interscope Records

Από το LP: “Ralph Breaks The Internet” O.S.T.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Έπειτα από τη μοναδική ερμηνεία των Imagine Dragons για το τραγούδι “Zero” που κυκλοφόρησε ως το πρώτο δείγμα από το soundtrack της ταινίας της Disney, “Ralph Breaks The Internet”, η Julia Michaels ήρθε για να βάλει κι αυτή το δικό της λιθαράκι. Ένα περισσότερο υποτονικό τραγούδι, με synth-pop κι electro στοιχεία κυκλοφόρησε, με τίτλο “In This Place”. Με τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού να φέρουν την υπογραφή των Tom MacDougall, Phil Johnston και Alan Menken, το “In This Place” είναι εδώ για να το απολαύσουμε.

Η Julia Michaels που στις αρχές της χρονιάς συμμετείχε στο soundtrack της πολυσυζητημένης ταινίας “Fifty Shades Freed”, δήλωσε για τη νέα της εμπλοκή στο soundtrack του “Ralph Breaks The Internet”, λέγοντας το εξής: “Πάντοτε ήμουν τεράστια θαυμάστρια της Disney από όταν με θυμάμαι και ο Tom MacDougall στην πραγματικότητα είχε γράψει αυτό το τραγούδι για το ‘Wreck It Ralph’ και είπε ‘Έι! Έχουμε αυτό το τραγούδι! Έχουμε την θεατρική εκδοχή του κι έχει τη ‘δική του στιγμή’ στην ταινία, αλλά θέλουμε μία version που να θυμίζει περισσότερο…επίκαιρη”.

Από τη δική της την πλευρά, η Julia Michaels απάντησε: “Θα μου άρεσε να δοκιμάσω το οτιδήποτε, ώστε να μπορέσω να είμαι μέρος της ταινίας της Disney!” 

Julia Michaels - In This Place (from "Ralph Breaks The Internet" O.S.T.)

Back To Top