skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kendrick Lamar – The Heart Part 4

Ο Kendrick Lamar επιστρέφει!

Τίτλος τραγουδιού: “The Heart Part 4

Καλλιτέχνης: Kendrick Lamar

Μουσική / Στίχοι: Kendrick Lamar/Syk Sense/Axlfolie/DJ Dahi/The Alchemist

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Ο Αμερικάνος rapper και στιχουργός Kendrick Lamar επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο μετά από το τελευταίο του album “To Pimp a Butterfly”. Αυτή τη φορά όμως, ο γνωστός καλλιτέχνης συνεχίζει το project “The Heart”, χαρίζοντας στο κοινό το τέταρτο μέρος.

Το “The Heart Part 4” κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου από την Top Dawg Entertainment και Interscope Records. Ο γνωστός rapper κοινοποίησε ένα αινιγματικό teaser του “IV” στο Instagram, μία ημέρα πριν την κυκλοφορία της νέας του μουσικής στην Apple Music. Το “The Heart Part 4” είναι το πρώτο single του Lamar για το 2017 και σηματοδοτεί τον ερχομό του νέου του album.

Το τραγούδι είναι δημιούργημα συνεργασίας του ίδιου του Lamar και την παραγωγή ανέλαβαν οι Syk Sense, Axlfolie, DJ Dahi και The Alchemist. Το “The Heart Part 4” περιέχει μικρά αποσπάσματα από τα τραγούδια “Don’t Tell a Lie About Me and I Won’t Tell the Truth on You” του James Brown και “I Love You” της Faith Evans. Ο rapper στο τέλος του καινούριου του single τραγουδάει “Y’all got ’til April the 7th to get y’all shit together”, το οποίο αφορά κατά πάσα πιθανότητα την κυκλοφορία του νέου του album.

Το “The Heart Part 4” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και μουσικές πλατφόρμες (Apple Music, Spotify κ.ά).

Kendrick Lamar - The Heart Part 4

Back To Top